Flevoland, er is altijd iets - Vooral in het jaar van de Floriade Expo

2022. Het jaar van de Floriade Expo in Almere. Deze wereldtuinbouwtentoonstelling zorgde voor extra bezoekers van buiten de provincie, zelfs van buiten Nederland. En daar profiteerde niet alleen Almere van. Heel Flevoland stond dit jaar in de schijnwerpers en trok bezoekers die een dagje Floriade graag combineerden met een ander recreatief uitje in de provincie. En waarom ook niet? Er is hier vanalles te zien en te doen. Of, zoals wij graag zeggen: er is altijd iets.

Verhalen - uit en over Flevoland

#GreenVibes

Groen was een belangrijke kleur voor de Floriade Expo 2022. Of eigenlijk een belangrijk thema. Het draaide allemaal om wereldse tuinen, groene kunst, lekker eten van lokale producten en duurzame innovaties. In heel Flevoland kon je dit jaar je groene hart ophalen, want de provincie haakte met de flow van de #GreenVibes aan bij het groene thema van de Floriade.

Een magazine - boordevol Flevolandse verhalen

Eén van de uitingen hiervan is het magazine 'de #GreenVibes van Flevoland'. Dit magazine is gratis verkrijgbaar en bevat allerlei leuke 'groene' verhalen, weetjes en tips over Flevoland, Flevolanders, Flevolandse bedrijven en natuurlijk Floriade Expo 2022. Een selectie van die verhalen vind je hieronder.

Lees hier de verhalen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!