Mountainbiken in Flevoland

Stap op je mountainbike en ga de uitdaging aan in Flevoland: kies jij voor een makkelijke of een pittige route? Je vindt ze in de verschillende gemeentes en allemaal hebben ze de prachtige natuur met elkaar gemeen. Van technische zware stukjes tot een ontspannen ritje, het kan allemaal tijdens deze routes. En wij hebben ze voor je op een rijtje gezet zodat jij alleen nog maar hoeft te kiezen. Of doe ze gewoon allemaal een keertje...

ontspannen of pittig

Prachtige routes

Flevoland heeft te gekke MTB-routes in de verschillende gemeentes. Ze variëren van makkelijk tot pittig. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben, is de prachtige Flevolandse natuur die ze doorkruisen. Ga jij voor een echte uitdaging of toch liever voor een ontspannen ritje op de mountainbike? Doe eens gek en kies voor een technisch spannende route of juist voor eentje die je door meerdere bossen leidt. Er is in Flevoland op MTB-gebied genoeg te beleven, zowel voor beginners als voor de echter liefhebbers.

MTB Challenge

Positief verrast over Flevoland

André Deunhouwer is als oprichter van platform MTB Challenge en met twintig duizend volgers op YouTube een autoriteit op het gebied van mountainbiken in Nederland. De routes in Flevoland hebben hem positief verrast. “Wat ik tof vind, is de vindingrijkheid van de routecrews die je in de routes terugziet. Ze hebben toffe routes voor elkaar gekregen, die zeker een dagtocht waard zijn.” In een blog lees je waarom hij zo graag in Flevoland komt mountainbiken.

Lees het blog

Binnenpret

Altijd in korte broek fietsen

Een rondje langs een waterval, over rotsen en een touwbrug. Kan gewoon in Nederland, en wel in Almere. Net als 365 dagen per jaar in korte broek fietsen. Indoor mountainbike Almere is een gave indoor MTB-ervaring in een oude kas bij de grootste stad van Flevoland.

Meer over Indoor Mountainbike

6 partners - de MTB-routes zijn powered by

Ontdek hieronder alle 11 mountainbikeroutes

Wat zoek je

11 resultaten

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!