Kinderactiviteiten in Flevoland

Flevoland voor kinderen. In Flevoland kun je er heerlijk op uit met kinderen. Van kinderactiviteiten in de wildernis tot een bezoekje aan een kinderboerderij. Een dag bij Museum Batavialand, de hoogte opzoeken in Walibi Holland of onvergetelijk genieten en klauteren in Klimbos Almere. In Flevoland kan het allemaal!

Indoor speelplezier

Kinderen zullen zich in Flevoland geen moment vervelen. De indoor speelparadijzen waarover Flevoland beschikt zijn het gehele jaar door geopend. Op zoek naar indoor natuur, ga dan op bezoek bij de Orchideeën Hoeve. Hier kun je heerlijk struinen en rennen door de tuinen en kom je oog in oog te staan met Tamarin-apen.

De Orchideeën Hoeve Museum Batavialand

Ravotten in de natuur

Niets is zo leuk om te spelen in de natuur. Flevoland beschikt over vele natuurspeeltuinen en speelbossen voor kinderen. Wat denk je van het belevenissenbos? Het grootste speelbos van Nederland. Kilometers plezier en vertier voor kinderen. Of neem een bezoek aan Netl De Wildste tuin, voor een dag genieten voor lichaam en geest. Ontdek het Waterloopbos, een heerlijk waterrijk bos met waterspeelplekken. Kortom genoeg keus. Allerlei locaties waar de kleine kan klimmen en klauteren, maar ook voor de ouders is het genieten. Vind het kind in jezelf!

Klimmen en klauteren Belevenissenbos

Spectaculair genieten

Van diepe geheimen tot grote hoogtes. Voor kinderen is Flevoland spectaculair genieten. Maak je eigen souvenir in Batavialand waar je meegenomen wordt naar de 17e eeuw of kies voor een rit in een van de attracties in Walibi Holland. Voor fantastische uitdagingen en spetterende avonturen is het Outdoorpark SEC Almere een echte belevenis op Nederlandse bodem. In Flevoland beleven kinderen avonturen, verkennen ze hun grenzen en kunnen ze volop genieten.

Walibi Holland Museum Aviodrome

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!