Kinderactiviteiten in Flevoland

Flevoland voor kinderen. In Flevoland kun je er heerlijk op uit met kinderen. Van kinderactiviteiten in de wildernis tot een bezoekje aan een kinderboerderij. Een dag bij Museum Batavialand, de hoogte opzoeken in Walibi Holland of onvergetelijk genieten en klauteren in Klimbos Almere. In Flevoland kan het allemaal!

Indoor speelplezier

Kinderen zullen zich in Flevoland geen moment vervelen. De indoor speelparadijzen waarover Flevoland beschikt zijn het gehele jaar door geopend. Een echt uniek indoor speelparadijs vind je in Luttelgeest. Bij Pantropica, dat keer op keer door de ANWB tot leukste uitje van Flevoland is uitgeroepen, waan je je in de tropen. Je kunt hier het hele jaar lang warm en droog ronddwalen tussen duizenden vlinders en op ontdekkingstocht gaan over geheime junglepaden. Wil jij liever de vogels en vissen voeren? Ook dat kan! Net als heerlijk spelen in één van de speeltuinen voor alle leeftijden. En ach, blijf ook een hapje eten in het restaurant als je er toch bent...

De Orchideeën Hoeve

Ravotten in de natuur

Niets is zo leuk om te spelen in de natuur. Flevoland beschikt over vele natuurspeeltuinen en speelbossen voor kinderen. Wat denk je van het belevenissenbos? Het grootste speelbos van Nederland. Kilometers plezier en vertier voor kinderen. Of neem een bezoek aan Netl De Wildste tuin, voor een dag genieten voor lichaam en geest. Ontdek het Waterloopbos, een heerlijk waterrijk bos met waterspeelplekken. Kortom genoeg keus. Allerlei locaties waar de kleine kan klimmen en klauteren, maar ook voor de ouders is het genieten. Vind het kind in jezelf!

Klimmen en klauteren Belevenissenbos

Spectaculair genieten

Van diepe geheimen tot grote hoogtes. Voor kinderen is Flevoland spectaculair genieten. Maak je eigen souvenir in Batavialand waar je meegenomen wordt naar de 17e eeuw of kies voor een rit in een van de attracties in Walibi Holland. Voor fantastische uitdagingen en spetterende avonturen is het Outdoorpark SEC Almere een echte belevenis op Nederlandse bodem. In Flevoland beleven kinderen avonturen, verkennen ze hun grenzen en kunnen ze volop genieten.

Walibi Holland Museum Aviodrome

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!