Voor de pers

Wat leuk dat je informatie zoekt over Flevoland! Wij voorzien je graag van actuele persinformatie. Op deze pagina vind je alle middelen om jouw publicatie compleet te maken. Staat de gewenste informatie hier niet tussen? Of heb je een andere vraag over bijvoorbeeld deelname aan een persreis of één van onze activiteiten? Neem dan contact op via info@visitflevoland.nl of telefonisch via +31 (0)6-57595349.

Onze middelen

Ontdek Flevoland - Pers- en Influencertrips

Flevoland is een bijzondere provincie met een bijzonder verhaal. Dit verhaal vertellen we graag door. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte persreis of deelname aan één van de georganiseerde persreizen. Ontdek de unieke geschiedenis van Flevoland, de bijzondere natuur en haar inwoners. 

Inspiratie

Persnieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze activiteiten en mogelijkheden voor pers- en influencerreizen door je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Meld je hier aan of neem contact met ons op via info@visitflevoland.nl.

Wie is Visit Flevoland?

Visit Flevoland is dé destinatiemarketing organisatie voor Flevoland voor de vrijetijdssector. Wij zijn een ondernemend, creatief en (wo)man-made team. Een groep enthousiaste mensen met kennis van zaken en de durf om Flevoland duidelijk anders te vermarkten.

Email: info@visitflevoland.nl

Telefoon: 06-57595349

Leer ons kennen
KAF_kunst_gang_ClaireDroppert

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!