Winkelen in Flevoland

Flevoland heeft genoeg winkelgelegenheden voor de echte shopliefhebber! Zo kun je shoppen bij grote merken in Almere centrum, een hele dag besteden in Batavia Stad Fashion Outlet óf ga voor authentiek winkelen in het centrum van Urk. 

Almere Centrum

Voor de shopliefhebber

In Almere centrum zijn de winkels 7 dagen per week geopend. Met ruim 400 winkels om uit te kiezen zul je vast en zeker slagen. Het centrum is ruim opgezet en heeft veel verscheidenheid tussen winkels en horecagelegenheden. Almere heeft hiermee ook de titel 'Beste Binnenstad 2017-2019' in de wacht gesleept.

Meer over winkelen in Almere

Batavia Stad Fashion Outlet

De oudste outlet van Nederland

Centraal gelegen in Nederland, in Lelystad, is Batavia Stad 7 dagen per week geopend en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Parkeren is betaalbaar en er zijn elektrische laadpalen op de grote parkeerplaatsen. Dichtbij vind je Batavia Haven met verschillende ruime ligplaatsen voor rivier cruises en individuele boten.

De winkels bieden een ruime keuze aan stijlvolle collecties met altijd minimaal 30% tot 70% korting. Hier zijn meer dan 250 (inter)nationale merken te vinden met de laatste trends in mode, maar bijvoorbeeld ook in sieraden en keukenwaar. Kom voordelig shoppen bij Batavia Stad Fashion Outlet. 

Meer over winkelen in Batavia Stad Fashion Outlet

Oud Urk

Authentiek

Hou jij van winkelen in gezellige straatjes met kleine winkels en boetiekjes? Dan is winkelen op oud Urk wat voor jou! Oud Urk is een gezellig winkelgebied op Urk waar je je ogen uit kijkt in de smalle straatjes met oude gebouwen en leuke winkels. Combineer je bezoek aan Oud Urk met een bezoek aan de markt van Urk. Deze is op elke zaterdag van 08.30 tot 13.00 uur op het parkeerterrein van winkelcentrum Urkerhard (Ransuil) en wordt altijd goed bezocht. 

Meer over winkelen op Urk

Tips - Verder winkelen

Op de kaart - Onze winkelgebieden

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!