Eten & drinken

Geniet culinair in de lekkerste restaurants van Flevoland. Zin om met de kids te eten in een sprookjesachtig pannenkoekrestaurant? Of liever met z’n tweeën uitgebreid dineren in een toprestaurant? Ga voor een drankje midden in de natuur. Of aan het water, in een sfeervolle haven. In de steden of in de dorpskernen van Flevoland: overal kun je terecht voor een hapje, drankje en lekker uit eten.

Eet lokaal

Lekker vers!

Flevoland is een echte landbouwprovincie. En wat is er lekkerder dan lokale producten rechtstreeks bij de boer te halen. Of bestel lokale producten online en laat ze thuis bezorgen, bezoek een boerderijwinkel naast de reguliere supermarkt of stop eens bij dat verkoopkraampje aan de weg. 

Eet lokaal

Heerlijke streekproducten - te vinden in Flevoland

Lekker proeven - op Urk

Restaurant De Boet

Restaurant De Boet op Urk is het hoogst genoteerde Flevolandse restaurant in de restaurantgids Lekker500. Ga zelf lekker proeven!

Meer info over Restaurant de Boet
Urk Water Erfgoed 2

Even een visje eten - op Urk

Echt genieten - in Biddinghuizen

Polderpassie met uitzicht

Genieten van de pure polderpassie met weids uitzicht die je bij Restaurant Beachclub NU in Biddinghuizen vindt. Dit moet je een keer geproefd hebben!

Meer info over Restaurant Beachclub NU

Waan je in een havenstadje - aan het Eemmeer

Prachtig gelegen aan het water

Brasserie Zuiderzoet ligt fantastisch aan het Eemmeer. De brasserie grenst aan Marina De Eemhof, die de uitstraling heeft van een Frans havenstadje. 

Meer info over Brasserie Zuiderzoet

Heerlijk lunchen - Flevolandse hotspots

Waar kies jij voor?

Ga jij voor typische gerechten en ingrediënten uit de Flevopolder? Of voor één van de vele wereldkeukens? In Flevoland vind je pas echt veel verschillende restaurants. Voor een romantisch diner, dat unieke plekje met weids uitzicht of dé plek voor het hele gezin zit je hier goed. Eet smakelijk!

Ontdek alle restaurants

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!