Travel Trade

Flevoland is een uniek gebied met een bijzondere geschiedenis, prachtige nieuwe natuur, inspirerende architectuur en achter de dijken weidse wateren. Een gebied dat meer dan een bezoek waard is. En op slechts 20 minuten van Amsterdam de ideale bestemming voor een groep. Ook heeft Flevoland diverse attracties en accommodaties die heel geschikt zijn om groepen te ontvangen. Onze Travel Trade is met name gericht op de Duitse- en Belgische touroperators. Voor en samen met hen maken wij interessante arrangementen. Wil je je als ondernemer aansluiten bij onze Travel Trade en gebruik maken van onze expertise, mail ons.

Nieuws - vanuit Travel Trade

september 2021
FAM Trips

Op 23 en 24 augustus hebben we samen met Almere City Marketing, Floriade Expo 2022 en Kampstra Travel een FAMtrip (familiarisation trip) georganiseerd voor Ferm. Een Belgische netwerkorganisatie met 80.000 vrouwelijke leden die onder andere leuke en educatieve activiteiten organiseren. We zijn langs diverse Flevolandse highlights gegaan die educatief, maar vooral ook vermakelijk zijn in combinatie met een bezoek aan de Floriade Expo 2022. Vanuit deze FAMtrip zijn twee arrangementen ontwikkeld die aangeboden worden aan de Ferm-leden.

Daarnaast mocht Visit Flevoland op 4 en 5 september samen met Floriade Expo 2022 en Almere City Marketing een tweedaagse reis organiseren voor leden van de Federatie van Belgische Autobus- en Autocarondernemers (FBAA). Een zeer geslaagd weekend waarin we de Belgische touroperators een mooie indruk konden geven van Flevolandse activiteiten als combinatiebezoek met de Floriade Expo 2022. Een inspiratievol weekend met als doel groepsarrangementen in 2022. Kijk hier voor het reisverslag vanuit FBAA.

Travel Trade Networking Event

Op 9 september vond de tweede editie van het Virtual Travel Trade Networking Event (UK & Germany) plaats, georganiseerd door het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen. Hier hebben wij verschillende touroperators gesproken, met name gericht op de Duitse markt.

Netwerkbijeenkomst Travel Trade Holland

Vrijdag 17 september waren we aanwezig bij de eerste netwerkbijeenkomst van Travel Trade Holland. Naast kennismaking met deze nieuwe stichting gelijk een mooie netwerkbijeenkomst met tourperators, busmaatschappijen, attracties en andere DMO’s.

Heb je als ondernemer een vraag over Travel Trade? Mail ons

Accommodaties - Voor groepen geschikte accommodaties

Producten

Visit Flevoland

Veluwemeer_Pier_ClaireDroppert

Veluwemeer_Pier_ClaireDroppert

© Visit Flevoland

Hoe kunnen wij je helpen op het gebied van trade?

  • Verstrekken van informatie
  • Regelen van accommodatie of het organiseren van programma's voor een kort verblijf
  • Je in contact brengen met musea, attracties, accommodaties en locaties
  • Beschikbaar stellen van beeldmateriaal
  • Je op de hoogte houden middels de trade nieuwsbrief

Visit Flevoland
+31 (0)320 28 67 55
info@visitflevoland.nl