Wie zijn wij

Visit Flevoland is dé onafhankelijke partij die samen met partners werkt aan het vergroten van de bekendheid van en het bezoek aan Flevoland. Wij initiëren, regisseren en realiseren destinatiemarketing voor het gebied. Om zichtbaar te zijn op regionale, nationale en internationale schaal verbinden wij het bezoekersaanbod, op basis van het merk Flevoland.

Merk

Brandmanagement

Wij zijn verantwoordelijk voor het brandmanagement van het merk Flevoland in de vrijetijdssector. Hoe we dit doen staat beschreven in onze partnerguide.  

Partnerguide

Visie

Flevoland in 2025

Flevoland is dé bestemming waar je minimaal 1 keer geweest moet zijn.

 

Lees ons Strategisch Marketingplan 2021-2025
Exposure in Lelystad.

Strategie - 2021 - 2025

Visit Flevoland

  • verbindt ondernemers, organisaties en direct betrokkenen (waaronder inwoners) aan het merk, de verhaallijnen en districten van Flevoland.
  • bouwt aan vernieuwende marketing samenwerkingen waarbij we aanhaken op landelijke en regionale thema’s.
  • richt zich op ‘kansrijke (gebieds)ontwikkelingen’ passend bij het Perspectief Bestemming Flevoland 2030.
  • is dé marketingpartner van ‘kansrijke (gebieds)-ontwikkelingen’ binnen de vrijetijdssector.
Schokland_new_ClaireDroppert

Doelen - 2021 - 2025

Doelstellingen

Alle activiteiten van Visit Flevoland zijn gericht op groei van bekendheid, groei van bezoekers en bestedingen. Onze doelstellingen:

  • Beter imago van Flevoland
  • Kwalitatief sterk netwerk
  • Het merk Flevoland is overal zichtbaar
  • Meer ‘on-brand’ productontwikkelingen
belevenissenbos lelystad ClaireDroppert

Jaarplan 2023

In het jaarplan 2023 nemen we je mee langs de ontwikkelingen op landelijk, provinciaal en regionaal gebied en blikken terug op de activiteiten en resultaten van 2022.

Lees hier ons jaarplan 2023

Andere opdrachten

Naast de opdrachten voor Provincie Flevoland voeren we ook andere opdrachten uit voor verschillende opdrachtgevers. We kunnen met je meedenken als adviseur, coördinator, aanjager en trekker voor het versterken van Flevoland als vrijetijdsbestemming. Nieuwe opdrachten zijn welkom, mits in het verlengde van onze hoofdopdracht.

Geinteresseerd? Neem contact met ons op. Je vindt onze contactgegevens onderaan deze pagina.

Voorbeelden - van andere opdrachten

Wat we NIET doen

  • Wij zijn geen VVV-kantoor. Je kunt als consument dus niet telefonisch of per mail bij ons terecht voor toeristische informatie. Je vindt hieronder per gemeente de contactgegevens van de lokale informatiepunten.
  • Wij voeren geen toeristische locaties of evenementen op deze website in. Dat doen de lokale DMO's en Tourist Info's verspreid over de provincie (*).

(*) Ben je een ondernemer of organisator op het gebied van een recreatief te bezoeken locatie of evenement, zorg dan dat jouw lokale citymarketingorganisatie of tourist info weet waarvoor en wanneer bezoekers bij jou terecht kunnen. Jouw locatie of evenement wordt dan al naar gelang de gemeente opgenomen op de website PuurZeewolde.nl, VisitLelystad.nl, VisitAlmere.com, VisitNoordoostpolder.nl, DrontenGeeftJeDeRuimte.nl of TouristInfoUrk.nl. Met een extra spreekwoordelijke druk op een knop staat diezelfde informatie dan ook op onze website.

Lokale citymarketingorganisaties - en tourist info's

Visit Flevoland

Contactgegevens

Vestigingsadres: Botter 14 15, 8232 JP  Lelystad
Postadres: Visarenddreef 1, 8232 PH  Lelystad
E-mail: info@visitflevoland.nl
Tel. +31 (0)6-57595349 (werkdagen 09:00-17:00 uur)​

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!