Toolkit Flevoland

We zijn samen Flevoland en we maken elke dag Flevoland. Vanuit dezelfde identiteit. Wij nodigen je uit mee te doen. In de partnerguide vind je logo's en teksten die je kunt gebruiken voor jouw bedrijf / evenement / organisatie. In de beeldbank vind je foto's die je vrij mag gebruiken. En wil je de Flevolandse identiteit nog eens extra onder de aandacht brengen? Bestel dan één of meerdere vlaggen. 

Sloepennetwerk

Toolkit Sloepennetwerk Flevoland

In Flevoland is in 2022 het Sloepennetwerk Flevoland geopend met prachtige vaarroutes, geschikt voor de ervaren en minder ervaren vaarder.

Een interessant product waarmee je jouw bedrijf en Flevoland nog beter op de kaart kunt zetten. 

Voor Flevolandse ondernemers in watersport - maar ook horeca, activiteiten of evenementen - hebben we een toolkit samengesteld met beelden die je mag gebruik ter promotie van het netwerk onder jouw doelgroep.

Naar de toolkit sloepennetwerk

Logo

Vrij te gebruiken

Het logo is vrij te gebruiken in het wit. Mocht wit niet goed uitkomen, is er ook een zwarte versie te vinden in de toolkit. Het logo refereert aan de oorsprong van Flevoland. Flevoland is het nieuw gemaakte land. Land, omringd door water. Het is ons doel dat het logo op veel plekken te zien is. Op deze manier wordt het breed gedragen en uitgedragen. Zo laden we samen het merk Flevoland.

Toolkit

Foto's

Flevoland uitstraling

Zoek je foto's die de echte Flevoland uitstraling hebben? Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Beeldbank
Skateboarder_Almere_ClaireDroppert Exposure_landart_lelystad_ClaireDroppert

Promotietekst

Verhaal van Flevoland

Wat is Flevoland nu precies? Hoe leg ik dit uit aan mijn gasten? Wij hebben een promotietekst gemaakt die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je eigen website. Een korte en een lange versie. De tekst is ook vertaald in het Duits, Engels en Frans.  

Toolkit
Zonsondergang IJsselmeer Markermeer Almere Lelystad

Vlaggen

Laat de Flevoland vlag wapperen!

Ook interesse? Bestel ze via info@visitflevoland.nl. Geef bij het bestellen de maten aan ons door. 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!