TOP Oostvaardersplassen Lelystad

Lelystad is als hoofdstad van de nieuwe natuur de plek om te onthaasten. Om te genieten van de bijzondere natuur die in ieder aspect van de stad terugkomt. De TOP bij het Buitencentrum Oostvaardersplassen is een perfect startpunt voor heerlijke fietstochten die langs de meest bijzondere plekken van het nieuwe land gaan. Stap op en ontdek Lelystad op z’n mooist.

TOP Oostvaardersplassen Lelystad

Het Toeristisch Overstap Punt Lelystad ligt bij Buitencentrum Oostvaardersplassen. In de omgeving kan gewandeld en gefietst worden door een ongerept moerasgebied met uitgestrekte plassen en woeste graslanden. Vanuit de vogelkijkhutten zijn ontelbare vogels te zien die de Oostvaardersplassen als leefgebied hebben gekozen.

De Oostvaardersplassen maken deel uit van het grootste man-made-natuurpark ter wereld; Nationaal Park Nieuw Land. Lelystad is een van de jongste steden van Nederland, gebouwd op de bodem van de voormalige Zuiderzee. Lelystad beschikt over gebieden waar recreatie en natuur hand in hand gaan en dat maakt deze jonge stad ideaal voor natuurliefhebbers.

Routes vanuit de TOP

Tips in de omgeving

Horeca in de buurt

Voorzieningen

  • Gratis parkeren
  • Horecavoorziening
  • Oplaadpunt elektrische fietsen 

Waar ligt de TOP? - Kitsweg 1, 8218 AA Lelystad

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!