Tulpenroutes in Flevoland

Het is weer tulpentijd! Van begin tot eind april kun je in Flevoland via diverse fiets- en autoroutes de mooiste tulpenvelden bewonderen. Deze tulpenroutes zijn gemaakt door verschillende organisaties. En uiteraard bewegwijzerd en/of via een plattegrond beschikbaar, zodat je de routes gemakkelijk kunt volgen en optimaal kunt genieten van de Flevolandse tulpenpracht.

Let op: de tulpentijd 2024 is voorbij.
Onze tulpenboeren verwelkomen je graag weer in 2025.

Tulpenautoroutes

  • Tulpenautoroute Noordoostpolder - 13 t/m 28 april 2024 - 108 km: download de route hier of bekijk hem op de website van het Tulpenfestival, waar je ook de app kunt downloaden
  • Tulpenroute Flevoland - 7 t/m 25 april 2024 - 3 routes, variërend tussen de 70 en 100 kilometer lang: koop hier je tickets voor de autoroute van jouw keuze en download de app om de route te volgen (er is geen fysieke bewegwijzering op de route).

Tulpenfietsroutes

Zelf tulpen plukken?

Wil je de tulpen niet alleen van een afstandje bewonderen en fotograferen? Zorg dan dat je ook een tulpenpluktuin in je route opneemt. Bij de autoroute van het Tulpenfestival Noordoostpolder kom je sowieso al langs een tulpenpluktuin én een tulpenbelevingsveld. Maar ook bij Biddinghuizen kun je op twee locaties je eigen tulpen plukken. Check wel vooraf op de site van iedere pluktuin van wanneer tot wanneer deze geopend is.

Ontdek de pluktuinen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!