Tulpenroutes in Flevoland

Het is weer tulpentijd! Van begin april tot begin mei kun je in Flevoland via diverse fiets- en autoroutes de mooiste tulpenvelden bewonderen. Deze tulpenroutes zijn gemaakt door verschillende organisaties. En uiteraard bewegwijzerd en/of via een plattegrond beschikbaar, zodat je de routes gemakkelijk kunt volgen en optimaal kunt genieten van de Flevolandse tulpenpracht.

Tulpenautoroutes

  • Tulpenautoroute Noordoostpolder - 13 t/m 28 april 2024 - 108 km: download de route hier of bekijk hem op de website van het Tulpenfestival, waar je ook de app kunt downloaden
  • Tulpenroute Flevoland - 7 april t/m 5 mei 2024 - 3 routes, variërend tussen de 70 en 100 kilometer lang: koop hier je tickets voor de autoroute van jouw keuze en download de app om de route te volgen (er is geen fysieke bewegwijzering op de route).

Tulpenfietsroutes

  • Tulpenfietsroute Noordoostpolder - 13 t/m 28 april 2024 -  36 km: download de route hier of bekijk hem op de website van het Tulpenfestival (klik op het fiets-icoon bovenaan de kaart)
  • Tulpenfietsroute Flevopolder - 7 april t/m 5 mei 2024 - 3 routes rond Dronten en Lelystad: te downloaden via de website van Tulpenroute Flevoland

Zelf tulpen plukken?

Wil je de tulpen niet alleen van een afstandje bewonderen en fotograferen? Zorg dan dat je ook een tulpenpluktuin in je route opneemt. Bij de autoroute van het Tulpenfestival Noordoostpolder kom je sowieso al langs een tulpenpluktuin én een tulpenbelevingsveld. Maar ook bij Biddinghuizen kun je op twee locaties je eigen tulpen plukken.

Ontdek de pluktuinen

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!