Bijzonder overnachten

In Flevoland kun je op heel veel bijzondere manieren en locaties overnachten. Hoog in een boom, op een watervlot, in een rioolbuis, een zeecontainer of gewoon midden in de natuur. 

Hoog in de bomen - Kamperen in een boomhut

Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het op camping Buytenplaets Suydersee in Lelystad: van een pipo- en gipsywagen tot een boomhut. En dan niet zomaar een boomhut, maar heel sfeervol en knus ingericht. En dan zijn er ook nog trekkershutten, een polderhuisje en een tuinhuisje waarin je kunt overnachten.

Meer info
Boomhut Buytenplaets Suydersee geheel Lelystad overnachten

Stoere zeecontainers - omringd door natuur

Is het je nog niet gek genoeg, probeer dan een wielenwagen of zeecontainer bij Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg. De stoere zeecontainers zijn gerecycled tot moderne en goed geïsoleerderde vakantiewoningen. En ze staan niet hutje-mutje bij elkaar op de lip, maar verspreid over maar liefst 90 voetbalvelden natuurgebied. Heerlijk! 

Meer info

Slapen op het water - Alleen per kano bereikbaar

Een andere bijzondere manier van overnachten is drijvend op het water. In het Horsterwold bij Zeewolde staat een cabiner op een vlot: een modern 'huisje', compleet ingericht voor slapen en eten (koken). Maar toch moet je wel een beetje een avonturier zijn om hier te komen slapen. Je kunt er namelijk alleen per kano komen en jouw verblijf is volledig zelfvoorzienend. Iets voor jou?

Meer info

Meer overnachtingslocaties - in Flevoland

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!