Bijzonder overnachten

In Flevoland kun je op heel veel bijzondere manieren overnachten. Hoog in een boom, op een watervlot, in een rioolbuis, een zeecontainer of gewoon midden in de natuur. 

Hoog in de bomen

Kamperen in een boomhut

Op camping Buytenplaets Suydersee in Lelystad kun je op heel veel verschillende manieren overnachten. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Van een pipo- en gipsywagen tot een boomhut. En dan niet zomaar een boomhut, maar heel sfeervol en knus ingericht. En dan zijn er ook nog trekkershutten, een polderhuisje en een tuinhuisje waarin je kunt overnachten.

Meer info
Boomhut Buytenplaets Suydersee geheel Lelystad overnachten

Stoere zeecontainers

Tiny houses

Is het je nog niet gek genoeg, probeer dan een wielenwagen of zeecontainer bij Netl de Wildste Tuin. De wielenwagens doen aan als tiny houses. De stoere zeecontainers zijn gerecycled tot moderne en goed geïsoleerderde woningen. En ze staan midden in de natuur op maar liefst 90 voetbalvelden groen.

Meer info

Slapen op het water

Drijvend kamperen

Een andere bijzondere manier van overnachten is op het water. In het Kuinderbos kun je bij camping de Veenkuil (Staatsbosbeheer) kamperen op een vlot: Je zet je tentje gewoon op een vlot, hoe apart is dat?! Je bereikt het kampeervlot met een roeibootje.

Meer info

Ook slapen op het water...

...maar dan wat luxer

Heb je geen eigen tent of ga je liever voor iets meer luxe? Dan kun je alsnog slapen op het water. In het Horsterwold drijft een Cabiner op een meertje. Je vaart er heen met de kano die erbij hoort. Niet alleen de cabin, maar ook haar bezoekers zijn volledig zelfvoorzienend. Je zoekt je eigen route, pakt zelf alle spullen voor de kano en vaart naar de cabin. Wel enige luxe, dus, maar toch avontuurlijk.

Meer info

Meer locaties - in Flevoland

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!