Outdoor

Outdoor met het hele gezin

Plezier voor het hele gezin in de buitenlucht! Kom helemaal los uit het dagelijks ritme en geniet van qualitytime tijdens een gave outdoor activiteit. De prachtige nieuwe natuur, maakt het helemaal af.

Overnachten doe je op Natuurcamping de Kemphaan in een van de bijzondere accomodaties zoals een trekkershut of tipi. Beleef knallende uitdagingen en spetterende avonturen bij Outdoorpark SEC Almere. Wat denk je van een kanotocht door de natuur? Leer handboogschieten in een leuke workshop of kies voor een stoere Survival. Een gezellig dagje outdoor sluit je goed af door lekkere pannenkoeken te eten bij Familie- en pannenkoekrestaurant de Kemphaan.

Let op: De onderdelen dienen los geboekt te worden (indien van toepassing). Dit programma is slechts ter inspiratie.

Dit ga je doen

1

Outdoor games bij Outdoorpark SEC Almere

Er zijn arrangementen voor iedereen, van jong tot oud. Samen lekker actief in de natuur, genietend van een ontspannen uitje. Het gaat niet om winnen, maar om samen plezier hebben! Ook als je niet zo sportief bent is het fantastisch!

Boek activiteiten

2

Pannenkoeken eten bij restaurant de Kemphaan

Familie & Pannenkoeken restaurant de Kemphaan is gevestigd op Stadslandgoed de Kemphaan in Almere. Het restaurant heeft een prachtig uitzicht op de AAP-eilanden. De menukaart heeft voor elk wat wils!

Reserveer een tafel

3

Overnachten in een tipi Natuurcamping de Kemphaan

Midden in het natuur van Flevoland, aan de rand van Stadslandgoed de Kemphaan, ligt Natuurcamping de Kemphaan in Almere. Deze camping is geschikt voor jonge gezinnen, oudere echtparen, jonge stellen en groepen die gezamenlijk een leuke periode willen doorbrengen in één van de bijzondere accommodaties.

Boek nu

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan