Maart: - nieuwe natuur

Vind jij het ook zo moeilijk om te kiezen wat je wanneer gaat zien en doen in Flevoland? Wat is er leuk in de winter en wat kun je misschien beter in de zomer doen? We maken het je een stukje makkelijker door iedere maand aan een thema te koppelen. We schotelen je vervolgens per thema een aantal toepasselijke activiteiten voor, zodat jij snel kunt doorklikken naar de mogelijkheden die Flevoland op het gebied van die activiteiten biedt. Maar vergeet natuurlijk niet om ook de agenda te bekijken voor de evenementen van de komende periode...

Lees onze tips en suggesties voor maart 2023

Binnenlandse reisbestemming - van het jaar 2022

Op maandag 14 november 2022 mocht een delegatie van Visit Flevoland samen met collega's van Land Art Flevoland de Columbus Travel Award voor binnenlandse reisbestemming van het jaar 2022 in ontvangst nemen. Wat geweldig dat zo'n gerenommeerd reismagazine niet alleen ver over de grenzen kijkt, maar juist ook de bijzondere landschapskunst in het dichtbije Flevoland zo waardeert!

Maar ja, de landschapskunstwerken in Flevoland zijn dan ook uniek in de wereld, want nergens anders vind je zoveel landschapskunstwerken bij elkaar als hier. Stap dus eens op de fiets, in de auto of in de bus van een georganiseerde trip en bekijk ze allemaal zelf.

Lees meer over Land Art in Flevoland