Flevoland

De hele wereld gaat door een buitengewoon zware tijd. In Flevoland is het helaas niet anders. Meer dan ooit hebben we elkaar nodig. De beste manier om er nu voor elkaar te zijn is om alle veiligheidsmaatregelen zoals door de overheid genomen op te volgen. In deze bizarre periode willen we je blijven inspireren met al het moois dat onze prachtige provincie te bieden heeft. We zien er naar uit om je weer snel in Flevoland te zien. 

In verband met de laatste maatregelen rondom de ontwikkeling van het Coronavirus, is het dagelijkse leven in Flevoland grotendeels preventief gesloten. Denk hierbij aan bezienswaardigheden, horeca, evenementen en activiteiten. Deze maatregelen gelden voorlopig tot en met 1 juni. De informatie op visitflevoland.nl kan daardoor niet actueel zijn. We rekenen op je begrip. ​Voor de laatste updates en richtlijnen rondom het Coronavirus/COVID-19 verwijzen we je door naar het RIVM.

Je moet maar durven

Een hele provincie opbouwen uit het niets

En toch is Flevoland zo ontstaan: man-made land, dik vier meter onder zeeniveau, beschermd door kilometers dijk. Heldere lijnen, de lucht, de ruimte, de rust. Het moderne. Het kan niet missen: je bent in Flevoland. 

Explore Flevoland

Wat je echt niet mag missen

Wildeburg 2016 - Ruben May 4

Wildeburg 2016 - Ruben May 4

© Wildeburg - Ruben May
LostGravity Walibi 2 Dronten Attracties

LostGravity Walibi 2 Dronten Attracties

© Walibi Holland
© Visit Flevoland
© Mud Masters

Laat je inspireren - #visitflevoland