Flevoland

In verband met de laatste maatregelen rondom de ontwikkeling van het Coronavirus, is het dagelijkse leven in Flevoland grotendeels preventief gesloten. De informatie op visitflevoland.nl kan daardoor niet actueel zijn. We rekenen op je begrip. Evenementen gaan niet door tot 1 september. ​Voor de laatste updates en richtlijnen rondom het Coronavirus/COVID-19 verwijzen we je door naar het RIVM.

#BlijfThuis

Tips en inspiratie voor thuisblijvers

De hele wereld gaat door een buitengewoon zware tijd. In Flevoland is het helaas niet anders. Meer dan ooit hebben we elkaar nodig. De beste manier om er nu voor elkaar te zijn is om alle veiligheidsmaatregelen zoals door de overheid genomen op te volgen. Op onze pagina #BlijfThuis staan allerlei leuke tips om deze bijzondere periode door te komen. Ook zijn hier prachtige initiatieven te zien van ondernemers uit Flevoland.

#BlijfThuis

Je moet maar durven

Een hele provincie opbouwen uit het niets

En toch is Flevoland zo ontstaan: man-made land, dik vier meter onder zeeniveau, beschermd door kilometers dijk. Heldere lijnen, de lucht, de ruimte, de rust. Het moderne. Het kan niet missen: je bent in Flevoland. 

Explore Flevoland

Wat je echt niet mag missen

Wildeburg 2016 - Ruben May 4

Wildeburg 2016 - Ruben May 4

© Wildeburg - Ruben May
LostGravity Walibi 2 Dronten Attracties

LostGravity Walibi 2 Dronten Attracties

© Walibi Holland
© Visit Flevoland
© Mud Masters

Laat je inspireren - #visitflevoland