Zoek je leuke tips? - Volg dan onze bloggers.

Regelmatig gaan onze bloggers eropuit in Flevoland om te ontdekken en te ervaren wat er allemaal te zien en te doen is in de nieuwste provincie van Nederland. En om erover te schrijven, uiteraard! Dus ben je op zoek naar inspiratie en leuke tips voor een dagje weg in Flevoland, inclusief mooie foto's en de reviews van anderen, lees dan zeker onze blogs.

Lees onze blogs

Mix & Match - Inspiratie voor een compleet dagje uit

Flevoland heeft zoveel meer te bieden dan alleen de rechte akkers. Er is voor ieder wat wils!
Van watersport, mountainbiken, pretparken, musea, architectuur tot knusse horecaplekjes en bijzondere logeerplekken. Laat je inspireren door al het aanbod en stel jouw complete dagje Flevoland zelf samen.

Binnenlandse reisbestemming - van het jaar 2022

Op maandag 14 november 2022 mocht een delegatie van Visit Flevoland samen met collega's van Land Art Flevoland de Columbus Travel Award voor binnenlandse reisbestemming van het jaar 2022 in ontvangst nemen. Wat geweldig dat zo'n gerenommeerd reismagazine niet alleen ver over de grenzen kijkt, maar juist ook de bijzondere landschapskunst in het dichtbije Flevoland zo waardeert!

Maar ja, de landschapskunstwerken in Flevoland zijn dan ook uniek in de wereld, want nergens anders vind je zoveel landschapskunstwerken bij elkaar als hier. Stap dus eens op de fiets, in de auto of in de bus van een georganiseerde trip en bekijk ze allemaal zelf.

Lees meer over Land Art in Flevoland