Nergens word je zo verrast als in Flevoland. Een nieuw stukje Nederland dat vroeger alleen maar water was en waar we nu mogen wonen, werken en vooral genieten.

WAAR BEN JE VANDAAG NAAR OP ZOEK? - Hieronder enkele van onze tips

Het is weer tulpentijd! - 7 april t/m 5 mei 2024

Het is weer tulpentijd! Sinds 7 april kun je in Oostelijk en Zuidelijk Flevoland weer met de auto of de fiets een tulpenroute rijden. In de Noordoostpolder startte het Tulpenfestival op de 13e. Tot en met 28 april in Oostelijk en Zuidelijk Flevoland en tot en met 5 mei in de Noordoostpolder kun je de kakelbont gekleurde tulpenvelden bewonderen, deelnemen aan leuke activiteiten, binnenstappen tijdens de open dagen bij agrarische bedrijven en onderweg de lekkerste hapjes en drankjes nuttigen.

Tulpentijd in Flevoland: het zou op ieders bucket list moeten staan!

Ontdek onze tulpen

DIT WIL JE NIET MISSEN - Tulpentijd in Flevoland

In april beginnen de tulpen in Flevoland te bloeien. Die paar weken van overweldigende kleurenpracht op de bijna eindeloze Flevolandse akkers zijn ieder jaar weer een attractie waar met groot enthousiasme naar wordt uitgekeken. Toeristen uit binnen- en buitenland komen er op af. Maar ook veel inwoners van Flevoland kunnen de roep van de tulpenvelden vaak niet weerstaan en pakken graag de auto of de fiets om een rondje door de eigen provincie te maken en de kleurenpracht op de foto te zetten.

Bekijk hier onze tulpentips

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!