WAAR BEN JE VANDAAG NAAR OP ZOEK? - Je vindt het gegarandeerd hieronder

DIT WIL JE NIET MISSEN - Kunst en cultuur in Flevoland

We hebben februari uitgeroepen tot de maand van de kunst & cultuur. Dat zijn ruime begrippen. Ons erfgoed speelt hierin een grote rol. Denk maar eens aan de Urker visserscultuur. Maar ook de diverse bouwstijlen van onze nog jonge dorpen en steden zijn een vorm van kunst en geven uiting aan onze cultuur.

Wil je je onderdompelen in een specifiek element van ons erfgoed en onze cultuur? Dan bezoek je natuurlijk een museum, bijvoorbeeld Batavialand of Museum Schokland, waar de geschiedenis van Flevoland veel verder terug gaat dan de inpoldering in de 20ste eeuw. Onze enorme landschapskunstwerken, waar juist in een provincie als Flevoland de ruimte voor is, geven daarnaast een goed beeld van onze no-limits-mentaliteit. Lees meer over de Flevolandse kunst en cultuur in dit blog.

Voor een inspirerende voorstelling die perfect aansluit bij die Flevolandse cultuur ga je deze zomer naar Silo 8 van Theatergezelschap Vis à Vis in Almere. Het belooft een waar spektakel te worden en wij mochten er deze maand twee keer twee kaartjes voor verloten. De winactie is op 18 februari beëindigd en de twee winnaars van een gratis kunst & cultuurbeleving in Flevoland krijgen binnenkort persoonlijk bericht.

Bekijk hier onze februaritips

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!