Speciaal voor Pasen worden er in Flevoland allerlei leuke activiteiten georganiseerd, van een paasbrunch in de jungle tot een potje paaseigolf spelen in een outdoorpark. Maar ook zonder paasthema kun je je in het lange paasweekend uitstekend vermaken in Flevoland. Wij geven je graag een paar tips en suggesties. En als je ze allemaal wilt doen, dan blijf je toch gewoon één of twee nachtjes slapen..?

Lekker naar buiten

Wil jij tijdens Pasen graag naar buiten, maar dan niet om paaseieren te zoeken? Dan kun je op veel locaties in Flevoland volop avonturen beleven. Wat denk je van klimmen en tokkelen in een klimbos of een uitdagend obstacle parcours afleggen? Of is kanoën meer jouw ding? Gewoon een mooie wandeling maken kan natuurlijk ook. Wat jouw voorkeur ook heeft, Flevoland biedt je de ruimte om eindeloos buiten te spelen, dus kom met Pasen langs en leef je uit.

Indoor fun & games

Speel jij liever binnen dan buiten? Of regent het tijdens Pasen en zoek je daarom vertier op een binnenlocatie? Ook daarvoor hebben we in Flevoland keuze te over. Een aanrader voor het hele gezin is de indoor jungle van Pantropica, waar je de mooiste planten en dieren ziet en kinderen zich uren vermaken in de diverse speeltuinen. Wil je je sportief uitleven? Dan kun je bij Indoor Mountainbike in Almere je skills testen op een overdekte mtb-track. Voor een uitdaging van je intelligentie en vindingrijkheid laat je je tenslotte opsluiten in één van de escape rooms in Flevoland.

Blijf gezellig een hapje eten

Van al die leuke, sportieve of uitdagende activiteiten krijg je natuurlijk wel zin in iets lekkers. Gelukkig kun je in heel Flevoland heerlijk lunchen en dineren. Met de allerkleinsten maak je een uitje naar Hans & Grietje pas compleet met een pannenkoek. Kies je voor een culinair hoogstandje, dan zou je eens in de compleet gerenoveerde timmerschuur van Restaurant De Boet op Urk moeten gaan eten. Ook voor alle andere gelegenheden vind je hier een restaurant naar jouw smaak.

Blijf ook lekker slapen

In Flevoland vind je altijd wel een leuke plek om te overnachten: van camping tot hotel, van groepsaccommodatie tot huisje op een vakantiepark en van B&B tot jachthaven. Wil je eens iets anders dan anders, denk dan eens aan een slaapplek hoog in een boom of midden op de dijk, op een watervlot of in een rioolbuis, in een zeecontainer of gewoon midden in de natuur. In Flevoland barst het van de bijzondere overnachtingslocaties.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!