#GreenVibes - door heel Flevoland!

Nu de Floriade Expo 2022 in Almere van start is gegaan, loopt er een positieve groene vibe door heel Flevoland. De zoektocht naar ‘iets’ leuks om te doen brengt je naar Flevoland. Nieuwe dingen ontdekken, ‘iets’ beleven, samen zijn, genieten. Flevoland is een provincie waar je als ontdekker je hart kunt ophalen want er is altijd iets te doen.

Een provincie waar de groene lijn van positieve energie centraal staat en een breed scala aan activiteiten, belevenissen, bezienswaardigheden zijn. Flevoland, het nieuw gemaakt land, heeft en geeft ruimte. Ruimte om te ontdekken. De plek waar je iedere keer weer een nieuwe, eigenzinnige, experimentele, gedurfde ervaring beleefd. 

 

Er is altijd iets - te ontdekken

Kom lekker klauteren in het belevenissenbos van Lelystad of schuif op je buik over de modderglijbaan bij Netl. Test je spierkracht op 12 meter hoogte tussen de bomen van het klimbos Fun Forest in Almere of dichter bij de grond bij één van de outdoor- en survivalparken in Flevoland.

Let op: je kúnt een beetje vies worden. Doe dus kleding aan die tegen een stootje kan!

Ontdek meer outdoor en adventure

Er is altijd iets - magisch te beleven

Kinderen zullen zich in Flevoland geen moment vervelen. De indoor speelparadijzen en outdoor natuurspeeltuinen en speelbossen waarover Flevoland beschikt zijn het gehele jaar door geopend. Op zoek naar een leuke activiteit? Ga dan op bezoek bij de Orchideeën Hoeve, hier kun je heerlijk struinen en rennen door de tuinen en kom je oog in oog te staan met Tamarin-apen. Of dwaal rond bij Hans&Grietje het pannenkoekenhuis en speelparadijs waar je oren en ogen te kort komt! 

Er is echt genoeg keus. Allerlei locaties waar de kleine kan klimmen en klauteren, maar ook voor de ouders is het genieten.

Lees meer

Er is altijd iets - te kiezen

Echt waar, 1 dag is niet genoeg om Flevoland goed te ontdekken. Daarom zijn er nu diverse arrangementen waar je uit kunt kiezen om zo meer te kunnen zien, doen en ontdekken. Zo kun je shoppen in Batavia Stad Fashion Outlet combineren met een zeiltocht op de Bounty. Ben je liever actief dan kun je een super leuk arrangement boeken bij Outdoorpark SEC Almere met een unieke overnachting in een Tipi-tent! 

Bekijk en boek hier je arrangement

Er is altijd iets te beleven - in Flevoland

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!