#GreenVibes - door heel Flevoland!

Nu de Floriade Expo 2022 in Almere van start is gegaan, loopt er een positieve groene vibe door heel Flevoland. Want in Flevoland is er ruimte om te ontdekken. Ruimte om te beleven. Waar je iedere keer weer nieuwe, eigenzinnige, experimentele, gedurfde avonturen beleefd. De wildste tuin om in te ‘spelen’.

Een provincie waar de groene lijn van positieve energie centraal staat. Kijk om je heen en zie deze stroom overal tevoorschijn komen, ook waar je hem niet verwacht. Iets te beleven, iets mee te maken, iets te ondergaan, iets te ervaren, iets te proeven. Er is altijd iets!

 

Er is altijd iets - buit te maken

Bloemen plukken en tulpen trekken in de tuinen van Hanneke's Pluktuin is toch wel een uniek uitje. Er zijn wel 250 verschillende soorten bloemen die je kunt plukken, zo kun je heerlijk geurend en kleurend een eigen veldboeket plukken. Wil je liever de smaakpapillen laten werken? Ga dan naar de Wijngaard El Placer, hier kun je heerlijke wijnproeverijen beleven en workshops wijn maken volgen.

Bekijk wat er nog meer te doen is

Er is altijd iets - te overwinnen

Netl in de Noordoostpolder is heerlijk voor een dagje ouderwets buitenspelen, fanatiek sporten, lekker zwemmen of een stevige wandeling. Op Netl vind je duinen, zwemwater, bamboebossen, wandelroutes en natuurlijke speelmaterialen. Er is een 18 holes pitch en putt baan en een obstacle parcours voor fanatieke sporters. Maar wat je echt niet mag missen is het tropische 

 

Bekijk hier meer kinderactiviteiten

Er is altijd iets - te bewonderen

Bewonder de natuur op de fiets of wanneer je aan het wandelen bent. Het Flevolands landschap bewijst iedere keer weer hoe mooi en ruimtelijk het hier is. Geniet tijdens de routes van al het pracht en praal. Vergeet niet om vooraf even de route uit te stippelen, misschien is één dag niet genoeg en kun je meteen een arrangement erbij boeken om de volgende dag weer op pad te gaan. We hebben diverse inspirerende routes voor je bij elkaar gezocht. 

 

 

Bekijk hier alle fiets en wandelroutes

Beleef meer unieke locaties - in Flevoland

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!