Subsidieregeling Vergroten Belevingswaarde Vrijetijdsproducten

Ondernemers en organisaties uit de vrijetijdssector kunnen in aanmerking komen voor provinciale subsidie. Hiervoor is een goed uitvoeringsplan nodig, waarin het unieke, onderscheidende karakter van Flevoland wordt vertaald in bestaande en nieuwe recreatieve en toeristische producten.

Bekijk ter inspiratie een korte video waarin ondernemer Hanneke Monsma uitlegt wat zij met de verkregen subsidie heeft gedaan.

Welke regels gelden voor jou?

Om voor een subsidie in aanmerking te komen geldt een aantal voorwaarden. Deze staan in de Algemene Subsidieverordening Flevoland 2012 (ASF 2012) en in Nadere regels ‘Nadere regels Vergroten van de belevingswaarde in vrijetijdsproducten vanaf 2023’. Klik op de knop 'meer informatie' onderaan deze pagina voor hyperlinks naar deze twee documenten.

Wij helpen je graag!

Visit Flevoland en de provincie Flevoland helpen je graag bij jouw aanvraag. Hieronder zie je bij wie je moet zijn met welke vraag. Na ontvangst van jouw hulpvraag wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Voor vragen over het Verhaal van Flevoland of voor hulp bij de inhoud van jouw plan (of het aansluit bij de bepaalde doelgroepen en bij de doelstellingen van de regeling) neem je contact met ons op via info@visitflevoland.nl.

Heb je vragen over de procedure of inhoudelijke vragen over de regeling? Neem dan contact op met de provincie via recreatietoerisme.subsidie@flevoland.nl.

Teamsmeeting

Om je alvast op weg te helpen, organiseerde Visit Flevoland i.s.m. de provincie op 23 maart 2023 een Teams-meeting. Daarin werd ingegaan op de subsidieregeling en werden tips gegeven over het bepalen van de doelgroep van jouw plan. Heb jij deze meeting gemist? Of was je er wel bij, maar wil je het nog een keer terugkijken? De opname van de meeting vind je hieronder!

 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!