Sectortafelleden bij Omroep Flevoland

Visit Flevoland heeft begin 2024 de sectortafelleden de kans geboden om de gewoonlijke plek van Visit Flevoland in de studio van Omroep Flevoland eenmalig over te nemen. Een aantal van hen heeft die kans gegrepen om op de radio iets over de eigen recreatieve onderneming te vertellen. Bekijk welke sectortafelleden dat waren en wat ze te vertellen hadden via de onderstaande videofragmenten.

Hanneke Monsma van Hanneke's Pluktuin in Biddinghuizen was op 28 maart 2024 te gast bij Omroep Flevoland. Bekijk hier haar videofragment.

Shirley van Oostorm van Bed and Breakfast Life Contains Beautiful Things in Almere was op 4 april 2024 te gast bij Omroep Flevoland. Bekijk hier haar videofragment.

Piet Roskam van camping Buytenplaets Suydersee in Lelystad was op 11 april 2024 te gast bij Omroep Flevoland. Bekijk hier zijn videofragment.

 

Jochem van Hessen van Landgoed Energy Up in Zeewolde was op 18 april 2024 te gast bij Omroep Flevoland. Bekijk hier zijn videofragment.

Debbie Ottenhof van Indoor Mountainbike in Almere was op 25 april 2024 te gast bij Omroep Flevoland. Bekijk hier haar videofragment.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!