Pipowagens

Dag vogels, dag bloemen, dag kinderen…

Wil jij net als Pipo en Mammaloe een keer logeren in een echte Pipowagen? Kom dat naar Flevoland! Pipo's ezel Nononono was namelijk zó eigenwijs dat hij - eenmaal in Flevoland - weigerde om verder te lopen. Zó mooi vond hij het hier. Pipo liet zijn wagen dus maar achter, en kocht een nieuwe.Tot dríe keer aan toe! Daarom vind je nu Pipowagens in Almere, Lelystad en Kraggenburg. Kom jij ook een keer langs om te ontdekken waarom Nononono hier niet meer weg wilde? 

Gipsy- en Pipowagens in Lelystad

Bij Buytenplaets Suydersee staan niet alleen twee pipowagens, maar ook een originele authentieke gipsy wagen. Met deze wagen en een paard hebben de oorspronkelijke bewoners, de zigeuners, een reizend leven geleid door Europa! De wagen is -ook van binnen- zo goed als origineel; erg gedetailleerd en 'kneuterig'. De pipowagens zijn twee knus en romantisch ingerichte bouwketen. 

meer info

Pipowagens in Almere

Op het catamaranstrand van Marina Muiderzand staan 6 totTiny Wagons omgebouwde schaftketen. Een Tiny Wagon biedt plaats aan 2 of 3 bedden met matrassen en kussens. De Tiny Wagons zijn winter-proof en voorzien van verwarming. Er bestaat standaard de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te zetten in jouw eigen Tiny Wagon.

meer info

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!