Indoor met kids

Een dag slecht weer? Geen paniek! Met dit programma heb je een onvergetelijke dag met het gezin. Ga los bij Jumping Jack, leer alles over dieren en planten bij Almere Jungle en geniet bij restaurant De Beren.

De fiets is het ideale vervoersmiddel voor een bezoek aan Almere. De vele vrije fietspaden zorgen er voor dat je veilig kunt fietsen van de ene naar de andere kant van de stad. Je kunt een fiets huren bij VVV Almere of Ton Overdevest fietsverhuur.

Let op: De onderdelen dienen los geboekt te worden (indien van toepassing). Dit programma is slechts ter inspiratie.

Dit ga je doen

1 Jumping Jack

De eerste stop is Jumping Jack, een indoor hal met trampolines, obstakels en andere spelelementen. Leer freerunnen, salto's maken of doe gewoon lekker gek. Voor jong, maar soms ook voor oud(er) is dit een leuke plek. In The Coffee Club leun je heerlijk achterover, terwijl de kids zich uitleven op de trampolines.

Boek direct

2 Dierenpark Almere Jungle

Bij Almere Jungle leer je van alles over dieren en planten. Van aapjes tot schildpadden en van lama's tot bijzondere uilen. Je vindt het hier allemaal! De jungle is één groot paradijs voor kinderen. Koop een leuk cadeautje in de winkel of geniet van een drankje bij het Jungle Café.

Scoor nu tickets

3 De Beren

Na alle actie hebben jullie vast honger gekregen. Daarom hebben we het leukste, kindvriendelijkste restaurant uitgekozen: De Beren. Kinderen hebben hier keuze uit veel verschillende kindermenu's. Rond de avond af met een berelekker toetje!

Boek direct

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!