Green Vibes Beleef Urk

Boek een verblijf op vakantiepark 't Urkerbos, gecombineerd met een kookworkshop bij Restaurant de Boet en ga mee op Ginkiestocht.

Wie aan Urk denkt, denkt vaak aan vis, vis en nog eens vis. Maar wist je dat Urk ook een heel schattig pittoresk dorp is? Het is echt heel leuk om door Urk te wandelen. En doordat Urk al zo lang bestaat, is het een leuke afwisseling met andere nieuwere steden en plekken in Flevoland. 

Dit ga je doen

1 Overnachten

Verzorg de pony’s, relax op het terras en zwem in het openluchtzwembad; Vakantiepark ‘t Urkerbos is de perfecte kindvriendelijke familiecamping. Op dit vakantiepark vind je verrassend veel accommodaties; van kabouterhuisjes tot luxe safaritent en groepsaccommodaties. Uiteraard zijn er ook voldoende camper- en kampeerplaatsen aanwezig. Het animatieteam zorgt voor een onvergetelijke vakantie. Laat je verwelkomen door familie Schekman en het team van Vakantiepark ‘t Urkerbos! Vakantiepark ‘t Urkerbos is geopend tijdens het hoogseizoen. Het camperpark vóór de camping is het hele jaar toegankelijk. Vind alle informatie en het parkboekje op de website van Vakantiepark ‘t Urkerbos.

Activiteit boeken

2 Kookworkshop

De Boet, voorheen Mes Amis, heeft een enorme sprong voorwaarts gemaakt door te verhuizen naar het schitterend monumentale pand De Boet. Door de omvang en de vele faciliteiten van het pand zijn wij in staat om alle mogelijk activiteiten te kunnen organiseren/verzorgen. Het pand heet in de Urker volksmond al jaren (vanaf 1865) De Boet. Je kunt hier in intieme sfeer de kneepjes van het vak leren. Of je nu met acht of dertig personen bent, een compleet menu wilt koken of maar één gerecht: alles is mogelijk in overleg met de chef. Kook workshop bij Restaurant de Boet Tip: Op zaterdag morgen kan je verse vis kopen in de IJsselmeer visafslag. Deze vis kan je meenemen naar De Boet, waar onze chef je leert om de vis te fileren en te bereiden tot een heerlijk gerecht.

Activiteit boeken

3 Ga mee op Ginkiestocht

Met eigen gezelschap dwalen door de Urker steegjes onder leiding van een gids? Boek dan nu de Ginkiestocht met privégids. Beleef de cultuur tijdens een 'ginkiestocht'. Een wandeling met een gids door een doolhof van steegjes in de oude dorpskern waar ieder huisje anders is. Ontdek verrassende doorkijkjes, knusse pleintjes en een prachtig wijds uitzicht over het IJsselmeer.

Activiteit boeken

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!