Bike & Camp bij Indoor Mountainbike en Camping Waterhout

Lijkt het jou ook zo onwijs gaaf om je mountainbike skills eens goed op de proef te stellen? Bij Indoor Mountainbike kun je van A tot Z een uniek uitje beleven, je kunt gemakkelijk een mountainbike huren of je eigen uitrusting meebrengen!

Lijkt het jou ook zo onwijs gaaf om je mountainbike skills eens goed op de proef te stellen? Bij Indoor Mountainbike kun je van A tot Z een uniek uitje beleven, je kunt gemakkelijk een mountainbike huren of je eigen uitrusting meebrengen! Binnen ligt een te gekke route voor je klaar, van ruim 4 kilometer boordevol 'flowy en technical trails'. Én, geen zorgen - pro of beginner - de route is geschikt voor ieder niveau en kinderen v.a. 6-7 jaar. Nátuurlijk combineer je dit sportieve uitje met een overnachting op Schateiland, bij camping Waterhout. Boek een van de safaritenten of neem je eigen 'kampeergear' mee om het avontuurlijke- outdoorgevoel compleet te maken! Deze twee activiteiten bevinden zich op nog geen 8 kilometer van elkaar midden in de natuur en groene omgeving van Almere. En als je er dan toch bent, blijf nog even wat langer! En pak meteen de Floriade en het prachtige Nationaal Park Nieuw Land mee. 

Dit ga je doen

1 Mountainbiken bij Indoor Mountainbike

Bij Indoor Mountainbike is de keuze aan jou! Ga je lekker op eigen houtje de route verkennen? Neem je vrienden, gezin of date mee en beleef een avontuurlijk uitje! Of misschien lijkt het je wel wat om een mountainbike clinic te volgen, samen met de instructeur stap je op de fiets om nog handiger te worden op de mountainbike. Na de activiteit ga je natuurlijk even lekker bij de alpaca's relaxen met een koud drankje, en bedenk jij alvast welk obstakel op de route jouw volgende uitdaging wordt! 

Activiteit boeken

2 Kamperen bij Camping Waterhout

Overnachten in Almere doe je het beste in stijl! Boek een luxe glamping tent, een knusse kampeerlodge of een ruime plek op het geometrisch ronde veld van Camping Waterhout. Deze onwijs gave kampeerlocatie is omringd door water, je kunt hier dus een heerlijk verkoelende (ochtend)duik nemen, op een boot of een sup stappen, en hengel uitgooien en gewoon genieten van het uitzicht over het spiegelachtige water. 

Activiteit boeken

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!