Koffie, steppen en lunchen

Ontdek Lelystad op de step en combineer dit met gezellig koffie drinken en heerlijk lunchen in een landelijke omgeving.

Ontdek Lelyad op een actieve manier en boek een arrangement met stoere Kickbike steps. Steppen of Kickbiken is helemaal hip, vooral met deze super toffe exemplaren. Maar natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht: je begint met een lekker kopje koffie en na je sportieve rit op de step ga je in een landelijke omgeving heerlijk lunchen. Dat heb je na al je inspanningen wel verdiend!

Dit ga je doen

1 Begin je dag met koffie

Je begint je Lelystadse ontdekkingsreis met een kopje koffie (of iets anders) bij het Buitencentrum Oostvaardersplassen. Vanaf het terras, maar bij minder mooi weer ook van achter de ramen, geniet je hier van een wijds uitzicht over de plassen. Je dag begint dus al omgeven door de prachtige Flevolandse natuur.

Activiteit boeken

Lees meer over Buitencentrum Oostvaardersplassen

2 Ontdek de Lelystadse natuur per step

Nu begint het actieve deel van je dag: je rijdt op een stoere Kickbike dwars door het natuurgebied Hollandse Hout. Dit gebied is 900 ha groot en ligt aan de zuidkant van de stad tegen de Oostvaardersplassen aan. Ondanks dat je je op een geasfalteerde fietsroute bevindt, ben je toch even helemaal weg in de natuur.

Activiteit boeken

Lees meer over Steppin' Lelystad

3 Lekker uitrusten en lunchen bij Toms Creek

Na zo'n actief programma in de natuur ben je wel toe aan een lekker lunch. Maar .. wel nog steeds in de natuur, uiteraard! Dat treft, want het restaurant van Toms Creek bevindt zich ver buiten het 'bebouwde' Lelystad, midden tussen de bomen.

Activiteit boeken

Lees meer over Toms Creek

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!