Op avontuur met kids

Een dagje met de kids op stap? Ga op bezoek bij Almere Jungle, klimmen bij Klimbos Fun Forest en daarna lekker pannenkoeken eten bij Smullen & Spelen.

De fiets is het ideale vervoersmiddel voor een bezoek aan Almere. De vele vrije fietspaden zorgen er voor dat je veilig kunt fietsen van de ene naar de andere kant van de stad. Je kunt een fiets huren bij VVV Almere of Ton Overdevest fietsverhuur.

Let op: De onderdelen dienen los geboekt te worden (indien van toepassing). Dit programma is slechts ter inspiratie.

Dit ga je doen

1 Dierenpark Almere Jungle

Zijn jouw kinderen gek op dieren? Dan ben je bij Dierenpark Almere Jungle op de juiste plek! Hier leven dieren van over de hele wereld, zoals vogels, zoogdieren, vissen, reptielen, insecten en ongewervelde dieren. Er is zelfs een botanische tuin. Loop door het deels overdekte park en ontdek alle dier- en plantensoorten. Drink achteraf een drankje in het Jungle Café om even bij te komen.

Boek nu

2 Klimpark Fun Forest

Om de hoek van Almere Jungle vind je ook hét klimbos van Flevoland en het langste ziplinepark van Nederland! Er zijn al parcoursen voor kinderen vanaf 110 centimeter. Maar ook voor volwassenen zijn er uitdagende klimroutes. Hier kom je een hoop uitdagende elementen tegen, zoals een zipline van wel 160 meter. Ook leuk voor de ouders dus!

Scoor nu tickets

3 Pannenkoeken bij Smullen & Spelen

Wat vinden kinderen het allerlekkerst? Natuurlijk, PANNENKOEKEN! In de buurt zit een groot pannenkoekenrestaurant mét speeltuin. Met mooi weer zit je hier heerlijk op het terras. Voor de ouders zijn er gelukkig ook andere gerechten dan pannenkoeken, zoals saté of biefstuk in teriyakisaus.

Reserveer nu een tafeltje

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!