Ultieme natuurbeleving

Beleef een hele dag in Nationaal Park Nieuw Land

In de ochtend begin je met een lunch in de Oostvaardersplassen. In de middag ga je met een prachtig zeilschip het Markermeer op. Je overnacht in de natuur omringd door het geluid van vogels.

Dit ga je doen

1 Lunchen bij Buitencentrum Oostvaardersplassen

Je begint met een lunch bij Buitencentrum Oostvaardersplassen. Vanuit hier kan je op zoek naar de Zeearend. Een wandeling door de Driehoek, op naar de grote observatiehut De Zeearend. Vanaf daar kijk je vrij uit over de Oostvaardersplassen. De Driehoek is een voormalig wilgenbos met grazende dieren. De wilgen gaan ten onder door ouderdom en ziekte, en begrazing. Daardoor komt er meer licht op de bodem en groeien er nieuwe struiken. Dit is goed te zien tijdens de wandeling. Als je goed kijkt, zie je verschillende vogels. En wie weet kom je nog een groepje grazers tegen om van afstand te bekijken.

Plan je bezoek

2 Vaartocht Marker Wadden

In de middag ga je op luxe en comfortabele wijze op ontdekkingsreis! Ontdek het nieuwste stukje Nederland en ervaar een unieke expeditie op een prachtig mooi, dwarsgetuigd traditioneel zeilschip: De Bounty! Onze zeiltochten langs en naar de Marker Wadden zijn één van de beste manieren om dit nieuwe stukje Nederland te verkennen!

Boek nu

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!