Aanmeldformulier basisschoolprogramma Green Vibes

De smaak van Flevoland
In mei en juni 2022 rijdt Visit Flevoland gratis met de #GreenVibes-foodtruck langs bij basisscholen in Flevoland om leerlingen uit de bovenbouw (groep 5 t/m 8) kennis te laten maken met hoe je nu en in de toekomst lekker en gezond kunt eten.

Innovatief voedsellandschap
Met het #GreenVibes-basisschoolprogramma willen we onze jongste Flevolanders op een laagdrempelige manier meer te weten laten komen over het innovatieve voedsellandschap van Flevoland.

Link met Floriade Expo 2022
We leggen daarmee de link naar het thema Growing Green Cities van Floriade Expo 2022. Deze grootse wereldtuinbouwtentoonstelling vindt eens in de 10 jaar plaats in Nederland. Tot en met 9 oktober is deze te bezoeken in Almere, Flevoland. Hoe en wat we nu en in de toekomst eten is een belangrijk onderwerp. In het Flevolandse paviljoen Food Forum zie je hoe we in Flevoland voedsel verbouwen met een VR-ballonvaart over Flevoland. Leuk ook voor kinderen!

MELD JE KLAS HIERONDER AAN!

Deelnamevoorwaarden #GreenVibes-basisschoolprogramma

  • De basisschool is gevestigd in Flevoland.
  • De aanmelding is ingediend vóór 16 mei 2022.
  • De foodtruck is op een aantal data tussen 16 mei en 1 juli 2022 beschikbaar. Het schoolbezoek wordt ingepland op basis van deze data, de logistieke ligging van de school en in overleg met de school.
  • De VIP Floriade Schoolreis vindt plaats tussen 16 mei en 9 oktober 2022 en in overleg met betrokken partijen onder voorbehoud van beschikbaarheid.
  • Over de uitslag en toekenning van de prijs (VIP Floriade Schoolreis) kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Beeldmateriaal dat geschoten wordt tijdens het bezoek mag rechtenvrij worden gebruikt door Visit Flevoland.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!