Festivals in Flevoland

Flevoland heeft ruimte voor cultuur. Ruimte voor festivals. Denk aan Lowlands, Defqon. 1, Festival Zand, Havenfestival Almere, Wijland en het Bevrijdingsfestival Flevoland. Deze en nog veel meer festivals vinden plaats in Flevoland. In Flevoland kun je écht genieten! 

Festivals aan het water

Flevoland wordt omgeven door water. Voor je dosis festivals aan het water, zit je hier hoe dan ook goed! Neem een kijkje bij Almere strandfestival ‘ZAND’, waar je heerlijk kunt rondstruinen met je voeten in het zand. Geniet van heerlijke gerechten, proef nieuwe biertjes en wijnen met verschillende concerten op de achtergrond tijdens ‘Het Almere Haven Festival’. Een kleiner strandfestival ‘Het Beachfestival’ vindt plaats in Zeewolde. Hier kun je genieten van heerlijke live muziek, Dj’s en een Ibizamarkt.

Ontdek alle aanstaande festivals aan het water
Wildeburg Lowlands

Zomer festivals

De zomer is hét seizoen om festivals te ontdekken. In Flevoland raak je dan ook niet snel verveeld. In juni kun je losgaan op Defqon.1. Het Summerpark Festival en Wildeburg festival vinden plaats in juli en in augustus kun je met duizenden anderen dansen op Lowlands in Biddinghuizen. Vier de zomer in Flevoland!

Ontdek alle aanstaande zomerfestivals
Lowlands Wildeburg

Bevrijdingsfestival

Elk jaar, op vijf mei, viert heel Nederland feest. Door heel het land vind je dan op verschillende locaties bevrijdingsfestivals. Hier staat alles in het teken van vrijheid en dat vieren we samen. Kom je mee de vrijheid vieren in Flevoland?

Lowlands

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!