Schaatsen in Flevoland

In Flevoland zijn er diverse mogelijkheden om te gaan schaatsen, zowel binnen als buiten. En ligt er natuurijs van voldoende dikte, dan zijn er diverse openluchtijsbanen geopend. Of wat dacht je van schaatsen dwars door de prachtige natuur? In Flevoland kan het!

Eindeloos schaatsen

Dwars door de natuur

Veel water in en rondom Flevoland is vrij ondiep, waardoor er al heel snel op geschaatst kan worden. De Oostvaardersplassen bijvoorbeeld, of delen van het Veluwemeer. En wat dacht je van alle slootjes, kanalen en plassen in Flevoland? Legio mogelijkheden! Check van tevoren wel even op schaatsen.nl of het veilig is en ga nooit in je eentje het ijs op.

Ga naar schaatsen.nl

Natuurijsbanen

In stad en dorp

Bijna iedere stad of dorp in Flevoland heeft wel een ijsbaan. En wat is er nou leuker en gezelliger dan op je eigen ijsbaan te schaatsen?! Hieronder vind je een overzicht van de diverse natuurijsbanen in Flevoland.

Flevonice Dronten winter vader zoontje schaatsen

Natuurijsbanen - in Flevoland

Kunstijsbanen

Of het nou gevroren heeft of niet

Schaatsen zit zo in ons dna, dat we het iedere winter willen doen, of er nou ijs ligt of niet. En ja, wat doe je dan? Dan leg je (tijdelijke) kunstijsbanen aan, vaak midden in dorp of stad, zodat je een uurtje of twee schaatsen leuk én gemakkelijk kunt combineren met gezellig shoppen en een hapje eten.

Waar kun je deze winter gegarandeerd schaatsen?

Ga jij liever skiën?

Ook dat kan in Flevoland!

Naast schaatsen is natuurlijk ook skiën een populaire wintersport in Nederland. En wist jij al dat er in Flevoland een indoor skibaan is? Je hoeft dus helemaal geen uren in de auto te zitten en verplicht sneeuwkettingen om je banden te zetten om je eerste meters op de lange latten te kunnen zetten. Bij Ski-Inn Wintersportcentrum Dronten neemt een skileraar je graag onder zijn hoede, vanaf de allereerste stappen tot aan de vergevorderde technieken.

Meer over Ski-Inn Wintersportcentrum Dronten

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!