Even voorstellen...

Op 1 april 2021 nam Brigitte Daalder-van Merkesteijn het stokje van Rinkje Tromp over als directeur-bestuurder bij Visit Flevoland. Brigitte was daarvoor zelfstandig ondernemer en werkte in zowel commerciële functies als de publieke sector. Graag stelt zij zich hier aan je voor.

Rust, ruimte - en natuurlijk de natuur

'Als kind verhuisde ik van het gezellige, maar drukke Amsterdam naar Lelystad. Wat direct opviel waren de gescheiden fietspaden die mij als kind ongekend veel vrijheid gaven en natuurlijk alle natuur. Ik heb Lelystad en Flevoland zien opbouwen en o.a. de trein aangelegd zien worden. De verbinding met Amsterdam waar menig Flevolander reikhalzend naar uitzag. Toen ik eenmaal studeerde, viel het mij dagelijks op hoe fris het hier rook als ik einde dag vanuit Amsterdam aankwam met de trein. Iets waar je normaliter als tiener geen aandacht aan zou besteden, maar het was een opvallend verschil'.

'Jarenlang heb ik in en om Amsterdam gewoon en gewerkt in verschillende commerciële functies, in de publieke sector en als eigen ondernemer. Gaandeweg begonnen de voordelen van ‘buiten’ wonen weer te trekken. De rust, ruimte en natuurlijk de natuur die Flevoland te bieden heeft, deden mijn man en mij 2 jaar geleden besluiten weer terug te keren'.

'Inmiddels zijn ook onze kinderen helemaal gewend en geven zij grappig genoeg nog regelmatig aan te waarderen dat we hier toch wel heel veel kwaliteit van leven hebben. Dat is voor iedereen natuurlijk anders, sommige mensen zijn meer stadsliefhebbers. Maar wij zijn hier heel tevreden en waarderen al het moois dat Flevoland te bieden heeft'.

'Met de partners en het team van Visit Flevoland hoop ik al dat moois nog beter op de kaart te gaan zetten zodat steeds meer mensen voor een kort of langer verblijf Flevoland weten te vinden en heel even mogen ervaren waar Flevolanders elke dag van genieten'.

Brigitte

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!