Historische wandelroute

(4,5 km)

Omarm de stilte. Geniet van die ongerepte natuur en van het gezellige gefluit van vogels. Aan de randen van de dag sta je zomaar oog in oog met een ree. We zijn bijzonder blij met de wandelroutes en we hopen dat u er ook van geniet. 

Wilt u onderweg iets te eten of te drinken mee: vraag binnen naar de mogelijkheden. De routes worden beheerd door Onze Kas. Is iets onduidelijk, wilt u dit aan ons doorgeven? De routes zijn mede mogelijk gemaakt door de gemeente Lelystad en provincie Flevoland. Het verhaal van Flevoland is in samenwerking met museum Batavialand gerealiseerd.

Dit ga je zien

1

Onze Kas

Onze Kas
Groene Velden 110
8211 BC LELYSTAD
Eindpunt: Onze Kas
Lelystad

Beschrijving

1

Onze Kas

Onze Kas
Groene Velden 110
8211 BC LELYSTAD

Installeer gratis de app Izi-travel, scan de QR-code en beleef al wandelend hét verhaal van Flevoland (Blauw gemarkeerd). Doe ook de quiz. U wandelt door het prachtige Oostvaart- en Bergbos. Via een prachtig kruip- en sluippaadje komt u op een mooi open grasveld (!! Niet oversteken, maar aan de zijkant lopen. Dit is namelijk een beschermd gebied). Ook wandelt u langs een aantal poeltjes. Ook bij deze route wandelt u door het Bergbos en klimt u maar liefst tot de duizelingwekkende hoogte van 14,5 boven.

Eindpunt: Onze Kas
Lelystad

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!