Een gezellig dagje weg in Lelystad voor gezinnen met kinderen, groepen en bedrijven. Kok Experience biedt een spectaculaire beleving voor jong en oud!

Bioscoop 

De nieuwste films kijk je bij bioscoop Kok CinemaxX!

Geniet van de nieuwste films onder het genot van een hapje en drankje in een van de zes prachtige filmzalen. …

Een gezellig dagje weg in Lelystad voor gezinnen met kinderen, groepen en bedrijven. Kok Experience biedt een spectaculaire beleving voor jong en oud!

Bioscoop 

De nieuwste films kijk je bij bioscoop Kok CinemaxX!

Geniet van de nieuwste films onder het genot van een hapje en drankje in een van de zes prachtige filmzalen. Of maak je bioscoopbezoek extra feestelijk met een bioscoop arrangement. Heb je zin in een high wine, bittergarnituur of wijntje bij de film? Voor een aantrekkelijke prijs kies en geniet je van een diner, hapje of drankje en je lievelingsfilm. Ook organiseren ze regelmatig leuke events, zoals een Ladies Night, een peuter- en kleuterbioscoop en is er wekelijks een arthouse programma, verzorgd door het Filmtheater Lelystad. Tijdens de events zijn er leuke extra’s, zoals stands met de leukste producten tijdens een Ladies Night of een diploma tijdens een peuter- en kleuterbioscoop.

Bekijk het filmprogramma op: www.kokcinemaxx.nl

Speelparadijs

Kom jij ook spelen in het avontuurlijkste speelparadijs in Lelystad? Kruip, ren, spring en ontdek ons speelparadijs! Met extra grote peuterhoek is er ook voor de allerkleinste avonturiers van alles te ontdekken!

 • Ruim speelparadijs
 • Met speciale peuterhoek
 • Dans mee met Koko en Kiki (woe, vrij, weekend, feestdagen en vakantie)
 • Toffe kinderfeestjes

Meer info over het speelparadijs: www.kokexperience.nl/lelystad/speelparadijs 

Uit eten bij restaurant Mr. Lely

Kom heerlijk dineren in het gezellige en chique restaurant Mr Lely. Geniet van smaakvolle gerechten met je partner, familie, vrienden of een grote groep. De zwevende DJ booth maken je etentje een unieke beleving! Met groot buitenterras, zodat buiten borrelen of tafelen gezellig genieten is.

 • Huisgemaakt gebak, lunch, borrel & diner
 • Glutenvrije kaart en lactosevrij eten mogelijk
 • Voor grote groepen of juist knus dineren
 • High Tea, High Gin, High Beer en High Wine
 • Diner arrangement: driegangendiner met bioscoopticket
 • Aangrenzend speelparadijs

De menukaarten bekijken of alvast reserveren? Ga dan naar www.kokexperience.nl/restaurant

Escape rooms

De gaafste en meest unieke escape rooms in Lelystad. Lukt het jullie om de mysteries van elke van de vier escape rooms op te lossen? Los de leukste breinbrekers en puzzels op tijdens een kinderfeestje, vrijgezellenfeestje, met je vrienden, collega’s of familie. Kies uit de escape rooms “Kok CinemaxX”, “Kok Tankstations”, “Zuiderzeewerken” of “Het Biercafé”.

Meer info over de escape rooms: www.kokexperience.nl/lelystad/escape-room

Lasergamen

Beleef een uniek en avontuurlijk uitje in de spannende en verrassende indoor lasergame arena ‘Escape from the Police’. Kom met je vrienden, familie of collega’s een spannend spel lasergamen. Kies een leuk arrangement voor een fantastisch kinderfeestje, familieuitje of team uitje. Een toffe beleving vol avontuur, verrassing en spanning!

Meer info over lasergamen: www.kokexperience.nl/lelystad/lasergamen

Virtual Reality Beleef de nieuwste sensatie van dit moment nu: VR! Strijd met je vrienden, familie of collega’s in een onbekend universum in de virtuele wereld. Kies een leuk arrangement voor een fantastisch kinderfeestje, familieuitje of teamuitje. Een geweldig uitje vol avontuur, verrassing en spanning!

 • 2 tot 4 personen
 • Vanaf 6 jaar
 • VR gaming arrangementen voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeestjes, vriendengroepen, familieuitjes of teamuitjes
 • Unieke beleving
 • 7 dagen per week mogelijk
 • VR brillen van VirtualMaxX

Meer info over de Virtual Reality Experience: www.kokexperience.nl/lelystad/vr

Locatie

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!