Brasserie de Voorst

Brasserie de Voorst

Welkom op de plek waar lekker eten, vermaak en genieten van de natuur ideaal samen gaan.

Brasserie De Voorst is een geliefde locatie onder bezoekers van de natuur in de Noordoostpolder. Het is uniek gelegen midden i…

Welkom op de plek waar lekker eten, vermaak en genieten van de natuur ideaal samen gaan.

Brasserie De Voorst is een geliefde locatie onder bezoekers van de natuur in de Noordoostpolder. Het is uniek gelegen midden in het ruim 1000 hectare Voorsterbos nabij Kraggenburg. Niet voor niets ligt direct achter de brasserie Recreatiepark de Voorst. Het recreatiepark waar mensen kunnen kamperen of een vakantiehuisje huren. Het is er heerlijk vertoeven in rust en ruimte. De brasserie beschikt over meerdere zalen. Het is daarmee een uitstekende locatie voor feesten en partijen. In de zomer is het fijn vertoeven op het terras en in de winter is het binnen een warme gezellige plek. De uitgebreide keuken biedt diverse mogelijkheden voor heerlijke lunch- en dinergerechten. Kies voor rijkelijk belegd brood, de lekkerste pannenkoeken en plate gerechten. Aan de achterzijde van de brasserie zijn bij de snackcorner lekker frietjes, snacks en ijs te bestellen.

Speel- en Doepark 'De Voorst'
Achter Brasserie de Voorst ligt een speelpark. Het biedt ruim 5000 m2 speelplezier voor de hele familie. Je kunt er terecht als dagrecreant. Ook voor kinderfeestjes en schoolreizen is de locatie geschikt. Voor dagrecreatie is het park geopend van april t/m eind oktober. Voor gasten van Brasserie de Voorst is het park het gehele jaar te gebruiken. Scholen en andere groepen kunnen ook buiten de normale openingstijden terecht. Speciaal voor kleine en grote groepen zijn er het hele jaar door arrangementen te boeken.

Bedrijfsuitjes en personeelsfeesten
Voor kleine en grote groepen kunt je bij terecht voor bijzondere en ludieke uitjes met collega’s. Met diverse samenwerkingspartners zijn er arrangementen samengesteld die uniek zijn voor deze locatie. Ook kunnen ze op maat een programma voor je samenstellen geheel naar jouw eigen wens. Een combinatie met een vergadermoment, een actief of sportief programma, educatief, creatief, teambuilding, het kan allemaal!

Zakelijke bijeenkomsten
Voor vergaderingen, seminars, trainingen en product of bedrijfspresentaties ben je bij ook hier aan het juiste adres. Door de verschillende zalen kunnen zowel kleine als grote groepen bij ons terecht. Een bijeenkomst in combinatie met een teambuilding activiteit óf een vergadering met lunch midden in het bos? Het zijn allemaal mogelijkheden op onze buitengewone vergaderlocatie. Meerdaags vergaderen met een overnachting bij Recreatiepark de Voorst behoort ook tot de mogelijkheden.

Kenmerken

Locatie

Neem alvast een kijkje

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan