Vrijdag Ochtendfilm én Avondfilm bij Corrosia Theater, Expo & Film. Four daughters speelt op vrijdag 30 augustus om 11.00 uur en om 20.00 uur.

Met Four Daughters heeft regisseur Kaouther Ben Hania (The Man Who Sold His Skin, Beauty and the Dogs) haar tweede Oscarno…

Vrijdag Ochtendfilm én Avondfilm bij Corrosia Theater, Expo & Film. Four daughters speelt op vrijdag 30 augustus om 11.00 uur en om 20.00 uur.

Met Four Daughters heeft regisseur Kaouther Ben Hania (The Man Who Sold His Skin, Beauty and the Dogs) haar tweede Oscarnominatie binnen. De film is een unieke en aangrijpende film die zweeft tussen documentaire en fictie. Olfa is de moeder van vier meisjes. Op een dag verdwijnen haar twee oudste dochters. Regisseur Kaouther Ben Hania vertelt het verhaal van de verdwijning samen met Olfa, haar twee overgebleven dochters en professionele acteurs. Een intieme vertelling vol hoop, verzet en verdriet over botsende werelden en wat het is om moeder of zus te zijn. Four Daughters is genomineerd voor de Oscar Beste Documentaire, en werd geselecteerd voor de competitie van het Cannes Filmfestival, waar de film de Prijs voor Beste Documentaire en de Positive Cinema Award won. De film was ook één van de publieksfavorieten op het IFFR. Zowel Olfa, haar dochters als de actrices nemen je mee in de leefwereld van de familie en laten je op het einde verstomd achter.

Wanneer

  • Vrijdag 30 augustus 2024 11.00 - 12.48 uur
    20.00 - 21.48 uur
    Meer informatie

Prijzen

  • Regulier€ 8,50
  • PashoudersGratis
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN, Online

Kenmerken

Locatie

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!