DE KRACHT VAN KLEUR EN KUNST

Contact

Luna Nguyen Atelier
Spoordreef 22 36
1315 GP Almere
Plan je route

vanaf jouw locatie

Meld je aan!

Duik in deze training om de geheimen achter de kracht van kleur te ontdekken, en je zult nooit meer op dezelfde manier naar kleur kijken. In deze interactieve training word je meegenomen in de wondere wereld van kleur. Hoe kleur jou een boost kan geven, hoe kleur je helpt jezelf te leren kennen, hoe kleur je binnen no time tot de kern laat komen.

Besef je de kracht van kleur? Vandaag heb je een belangrijke vergadering. Je h…

Duik in deze training om de geheimen achter de kracht van kleur te ontdekken, en je zult nooit meer op dezelfde manier naar kleur kijken. In deze interactieve training word je meegenomen in de wondere wereld van kleur. Hoe kleur jou een boost kan geven, hoe kleur je helpt jezelf te leren kennen, hoe kleur je binnen no time tot de kern laat komen.

Besef je de kracht van kleur? Vandaag heb je een belangrijke vergadering. Je had van tevoren bedacht dat je die blauwe broek met een bloemenblouse zou dragen. Maar nu je voor je kast staat, twijfel je. Uiteindelijk kies je voor een prachtige groene jurk. Waarom die verandering? Omdat kleur niet alleen gaat over uiterlijk; het beïnvloedt diepgaand hoe we ons voelen. Van het beïnvloeden van onze eetlust en winkelgewoonten tot onze emotionele toestand, kleur omringt ons en oefent zijn subtiele maar significante invloed uit op ons leven.

We horen je denken, kan kleur mij dan helpen bij al deze punten? 
Zeker! Berber laat het je zien én ervaren tijdens deze training. Berber is een kameleon in de wereld van kleur, persoonlijke ontwikkeling en coaching, gecombineerd met styling.

Berber: 

We denken graag in hokjes, maar worden opstandig als we er zelf in worden gestopt. Logisch, want jij gaat veel verder dan een hokje. Ik ben Berber en zelf ben ik ook niet zo goed in een hokje te stoppen. Ik coach teams, coach 1-op-1 én ben stylist. Kan dat? Ja, dat kan! Daarin is kleur mijn rode draad. Met kleur kom ik tot de kern. Die van jou én je team! Doordat ik je inzicht geef in wie je bent, wat echt bij jou past en hoe je dit vervolgens vertaald naar jouw kleding, ga jij heel anders naar jezelf kijken en jezelf vooral meer waarderen. En dat is precies mijn bedoeling!

STOF SCHILDERIJ EN BORDUURWERK MET LUNA NGUYEN 

Pas de kennis die je hebt geleerd in de workshop Kleurtheorie met Berber toe om samen met Luna een uniek kunstwerk te creëren dat jouw kleuren vertegenwoordigt! Je schildert op stof in plaats van op canvas. De stof wordt op een houten frame (30 x 30 cm) gespannen om op te schilderen. Onder de deskundige begeleiding van Luna Nguyen beheers je:

  • Het maken van abstracte ontwerpen.
  • Leer schetsen en schilderen met verschillende gereedschappen: penselen, stiften, stencils en sprays.
  • Het kiezen van de perfecte textielverf voor alle soorten stoffen.
  • Kleuren en mediums mengen.
  • Kosteneffectieve materialen voor beginners.
  • Het toevoegen van eigentijds handborduurwerk voor een uniek tintje.
  • Het permanent fixeren van kleuren.
  • Hoe je je schilderij inlijst om aan de muur te hangen

Als je eenmaal met deze vaardigheden bent uitgerust, kun je vrijwel alle uiteenlopende stoffen, oud of nieuw, omzetten in geliefde items. Hergebruik je kleding, accessoires en interieurdecoratie met nieuwe technieken en vertrouwen. Na slechts 2 uur hang je vol trots je eigen creatie aan de muur, bevestig je hem aan je t-shirt of handtas en neem je nieuwe kennis mee naar huis, ontmoet je een nieuwe vriend en ben je klaar om zelf eindeloze gepersonaliseerde stukken te maken.

Wie: Alle niveaus zijn welkom. Aantal: Maximaal 10 deelnemers. Workshop schema: 09:45: inloop 10:00 - 12:00: eerste workshop met Berber 12:15 - 13:15: lunchpauze 13:30 - 15:30: tweede workshop met Luna 

Wanneer

  • Zondag 2 juni 2024 10.00 - 15.30 uur

Prijzen

  • 95 euro per persoon

Locatie

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!