Pluk je eigen tulpen

Het landschap in Flevoland kleurt binnenkort kakelbont dankzij de kleurrijke tulpenvelden. Het spreekt natuurlijk voor zich dat je niet zó maar door de velden mag lopen om tulpen te plekken. Maar er zijn een aantal plekken waar je zelf je eigen tulpen mag plukken. 

Hanneke's Pluktuin

Hanneke's Pluktuin is de pluktuin van Hanneke Monsma. Midden april gaat de Tulpentuin open. Dan heb je de mogelijkheid om uit 250 verschillende soorten tulpen zelf een boeket te plukken. Oud of jong, iedereen is welkom. Hou voor het laatste nieuws over openingsdagen en -tijden haar site in de gaten!

Adres: Ellerweg 18, Biddinghuizen

Tussen het fruit

Vanaf 13 april tot en met 5 mei kun je bij Fruithal Smits in Zeewolde tulpen plukken. Het plukveld ligt tussen de fruitbomen wat het extra leuk maakt. Stel een vrolijk boeket samen zo groot en kleurrijk als je wilt.

Adres: Sterappellaan 29, Zeewolde

Tulpenpluktuin Marknesse

Bij de Tulpenpluktuin Marknesse kun je je eigen tulpen plukken. Ruim 5000.m2 en van meer dan 50 verschillende rassen. Wit, geel, rood, zwart, paars, roze, crème, oranje, dubbele, parkiet, gefranjerd, gangbare maar vooral ook heel bijzondere rassen. De entree is € 2,-. Zodra de eerste tulp bloeit zijn ze open.

Adres: Steenwijkerweg 26, Marknesse

Meer tulpen activiteiten