Voor de pers

Wat leuk dat je informatie zoekt over Flevoland! Wij voorzien je graag van actuele persinformatie. Op deze pagina vind je alle handvaten om jouw publicatie compleet te maken. Staat de gewenste informatie hier niet tussen? Of heb je een andere vraag over bijvoorbeeld een persreis? Neem dan contact met ons op via info@visitflevoland.nl of telefonisch via +31(0)320-286755. Natuurlijk zijn we heel benieuwd hoe jij deze informatie hebt verwerkt. Laat je ons dat even weten? 

Hoe is Flevoland ontstaan?

© Genootschap Wieringermeer - KLM

Geschiedenis

De geschiedenis van Flevoland is uniek. Waar vind je nu een gebied dat 100 jaar geleden nog zee was. Flevoland is het is het grootste inpolderingstraject ter wereld. 

Meer over de geschiedenis van Flevoland

Flevoland, duidelijk anders

Dijk Lelystad Emmeloord Natuur Flevoland

Dijk Lelystad Emmeloord Natuur Flevoland

© Visit Flevoland
NPNL Oostvaardersplassen riet en water winter

NPNL Oostvaardersplassen riet en water winter

© Provincie Flevoland

Man made land

De unieke ontstaansgeschiedenis van Flevoland zorgt ervoor dat Flevoland een geweldig verhaal te vertellen heeft. Flevoland is man made land. Het is gemaakt door en voor mensen. De slogan van Flevoland is daarom ook heel toepasselijk:                  Flevoland, duidelijk anders. 

Meer over het Verhaal van Flevoland

Onze handvaten

Persnieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van al het toeristische nieuws over Flevoland en meld je aan voor onze persnieuwsbrief via info@visitflevoland.nl

Wie is Visit Flevoland?

KAF_kunst_gang_ClaireDroppert

KAF_kunst_gang_ClaireDroppert

© Visit Flevoland

Visit Flevoland is dé destinatiemarketing organisatie voor Flevoland voor de vrijetijdssector. Wij zijn een ondernemend, creatief en (wo)man-made team. Een groep enthousiaste mensen met kennis van zaken en de durf om Flevoland duidelijk anders te vermarkten.

Email: info@visitflevoland.nl

Tel: 0320-286755

Leer ons kennen