Toolkit

We zijn samen Flevoland en we maken elke dag Flevoland. Vanuit dezelfde identiteit. Wij nodigen je uit mee te doen. In de partnerguide vind je logo's en teksten die je kunt gebruiken voor jouw bedrijf / evenement / organisatie. In de beeldbank vind je foto's die je vrij mag gebruiken. En wil je de Flevolandse identiteit nog eens extra onder de aandacht brengen? Bestel dan één of meerdere vlaggen. 

Logo

Vrij te gebruiken

Het logo is vrij te gebruiken in elke gewenste kleur. Het logo refereert aan de oorsprong van Flevoland. Flevoland is het nieuw gemaakte land. Land, omringd door water. Het is ons doel dat het nieuwe logo op veel plekken te zien is. Op deze manier wordt het breed gedragen en uitgedragen. Zo laden we samen het merk Flevoland.

Partnerguide

Foto's

Skateboarder_Almere_ClaireDroppert

Skateboarder_Almere_ClaireDroppert

© Visit Flevoland
Exposure_landart_lelystad_ClaireDroppert

Exposure_landart_lelystad_ClaireDroppert

© Visit Flevoland

Flevoland uitstraling

Zoek je foto's die de echte Flevoland uitstraling hebben? Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Beeldbank

Promotietekst

Zonsondergang IJsselmeer Markermeer Almere Lelystad

Zonsondergang IJsselmeer Markermeer Almere Lelystad

© Visit Flevoland

Verhaal van Flevoland

Wat is Flevoland nu precies? Hoe leg ik dit uit aan mijn gasten. Wij hebben een promotietekst gemaakt die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je eigen website. Een korte en een lange versie. De tekst is ook vertaald in het Duits en Engels.  

Partnerguide

Vlaggen

Laat de Flevoland vlag wapperen!

Ook interesse? Bestel ze via info@visitflevoland.nl. Geef bij het bestellen de maten en je voorkeur voor kleur aan ons door. Ook bij evenementen zijn onze vlaggen in te zetten (in bruikleen).