Floriade Expo 2022

Vanaf 14 april 2022 is Almere een half jaar hét podium voor de wereldtuinbouw­tentoonstelling Floriade Expo 2022. De 7e Floriade richt zich volledig op het thema 'Growing Green Cities'. Samen met nationale organisaties en internationale deelnemers presenteert de Nederlandse tuinbouw innovaties en oplossingen voor duurzame en leefbare steden. Met inspirerende tentoonstellingen van landen en innovatieve bedrijven uit de groensector en daarbuiten. 

 

Floriade Expo 2022 - Growing Green Cities

Inspiratie voor een groenere wereld

Tijdens de Expo wordt de bezoeker uigenodigd om nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de Nederlandse tuinbouw te ontdekken. Waarbij alle zintuigen maximaal geprikkeld worden. Met als doel dat dit stimuleert tot verandering. Veranderingen in een groene woon- en leefomgeving en een verantwoord gebruik en duurzame toepassing van water en energie. Floriade Expo 2022 is niet alleen een wereldtuinbouwtentoonstelling met inspirerende verhalen, maar ook met interessante congressen en workshops.

Bekijk hier de brochure over Floriade

Kansen - voor Flevolandse ondernemers

Podium voor innovators

Floriade Expo 2022 met het thema ‘Growing Green Cities’ biedt de unieke gelegenheid om Flevoland nationaal en internationaal op de kaart te zetten. Provincie Flevoland is niet alleen zichtbaar in het paviljoen Food Forum, maar wil de hele provincie laten bruisen van activiteiten. Voor jou als ondernemer dé kans om je bedrijf te presenteren, en je netwerk uit te breiden. 

Daarnaast is het ook mogelijk om te exposeren op Floriade Expo 2022. Bijvoorbeeld op het gebied van het thema groen, voedsel, energie of gezondheid. Het is dé manier om jouw bijdrage aan de wereldtuinbouwtentoonstelling met de wereld te delen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Afnemen van een eigen kavel bijvoorbeeld met een eigen paviljoen of een gezamenlijke deelname in een paviljoen of deelnemen als partner. 

Meer over kansen voor ondernemers