Voor ondernemers

Visit Flevoland is de destinatiemarketing organisatie van Flevoland. Flevoland als gebied is van ons allemaal. Samen bouwen we met ondernemers en organisaties in de sector vanuit dezelfde identiteit aan de branding van Flevoland. Dit doen we door brandmanagement, promotie en het delen van kennis. Bekijk hieronder de mogelijkheden hoe we dat samen kunnen doen.

Kabinet komt met uitbreiding steun

Vissersbootjes_Oostvaardersdijk_ClaireDroppert

Vissersbootjes_Oostvaardersdijk_ClaireDroppert

© Visit Flevoland

na nieuwe coronamaatregelen

Er komt financiële steun voor bedrijven die worden geraakt door de nieuwe coronamaatregelen die sinds afgelopen zaterdag 13 november gelden. Het kabinet vervangt de eerder aangekondigde regeling Vaste Lasten Nachtsluiting horeca (VLN) door de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL). Het doel is getroffen ondernemers te ondersteunen met het betalen van hun vaste bedrijfskosten in het vierde kwartaal van 2021. Er komt ook aanvullende steun voor evenementen die door het aangekondigde verbod niet kunnen doorgaan. Daarnaast komt er steun voor de landbouwsector, de culturele sector en de sportsector.
 

Meer informatie

Nieuws - vanuit de projecten

samenwerking - Wat kunnen we jouw bedrijf bieden?

Samen promotie maken - Bekijk de mogelijkheden

Vrijetijdscongres 2021

Op maandag 6 december organiseerde Visit Flevoland haar jaarlijkse congres. Dit jaar wederom geen persoonlijke ontmoeting. Maar wel een heel leuk alternatief.

Kijk hier voor een terugblik

Kennisdossiers

Vind hier allerlei informatie over Ode a/h Landschap, Floriade, Perspectief 2030 en diverse regelingen.

Meer info

De Flevolandse vrijetijdssector en Corona

Ook de Flevolandse vrijetijdssector wordt hard geraakt door de coronamaatregelen. Kijk hier voor een aantal nuttige websites en loketten. 

Meer info

Blijf op de hoogte

bijenhuisjes Roggebotstaete Dronten streekeigen streek

bijenhuisjes Roggebotstaete Dronten streekeigen streek

© Visit Flevoland

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, campagnes en andere zaken, meld je dan aan voor onze corporate nieuwsbrief.  

Wie is Visit Flevoland - duidelijk anders

Exposure_landart_lelystad_ClaireDroppert

Exposure_landart_lelystad_ClaireDroppert

© Visit Flevoland

Visit Flevoland

Dit ondernemende, creatieve en woman-made team werkt samen met partners aan de branding van Flevoland in binnen- en buitenland. Ons kantoor is momenteel helaas gesloten in verband met het coronavirus, maar wij werken vanuit huis en zijn dus goed bereikbaar via de mail. De telefoon is doorgeschakeld.

 

Meer over ons

#visitflevoland

Contact - voor ondernemers

Adres: Het Ravelijn 50, 8233 BR, Lelystad

Email: info@visitflevoland.nl

Tel: 0320-286755