Foto met een twist

Jouw foto zichtbaar voor 1 miljoen mensen?

Wij van Visit Flevoland zijn echte Flevo(l)anders. We doen dan ook graag alles 'duidelijk anders'. Zo hebben we niet alleen zélf een aantal foto's gemaakt die laten zien dat in Flevoland alles anders is. We nodigen voor onze nieuwe 'awareness'-campagne ook JOU uit om foto's te maken waaruit duidelijk wordt: Flevoland lijkt nergens op! Jouw beeld gaan we gebruiken in onze campagnes. Op onze website, onze social mediakanalen, in advertenties en wie weet wel in de abri’s op de stations. En -ook superleuk- : je maakt kans om mee te gaan op een heuse foto-safari!

Doe jij mee?

Daag jezelf uit

Daag jezelf en je vrienden uit en maak een foto waaruit blijkt: Flevoland is duidelijk anders. Wat zoeken we:

  • Een 'foto met een twist' (vervreemdend beeld)
  • Duidelijk gemaakt op een plek in Flevoland 
  • Visit Flevoland mag de foto rechtenvrij gebruiken voor de campagne

Deel de foto’s met wie je maar wilt, maar zeker met ons:
Deel ze op je eigen kanalen met #visitflevoland, of op facebook met @visitflevoland. Of mail ze naar info@visitflevoland.nl. Wij plaatsen de foto's sowieso op deze website (met naamsvermelding) en de creatiefste foto's gaan we gebruiken in onze promotie campagne. 

Maak kans op een foto safari!

Creatief

De makers van de 3 meest creatieve foto's nodigen we uit om samen met een boswachter na zonsopgang op ochtendsafari te gaan in Nationaal Park Nieuw Land. De boswachter laat je de mooiste plekken zien om de natuur en wie weet ook haar natuurlijke bewoners vast te leggen.

nat hert in galop Oostvaardersplassen NPNL Almere Lelystad

Foto's met een twist

Wie is Visit Flevoland?

Visit Flevoland is dé destinatiemarketing organisatie voor Flevoland voor de vrijetijdssector. Een groep enthousiaste mensen met kennis van zaken en de durf om Flevoland duidelijk anders te vermarkten. Vragen? Je kunt ons bereiken via de email info@visitflevoland.nl  

Meer info