Tip 1

Dutch Water Week

In de wateren voor Almere en Lelystad zal vanaf 27 mei t/m 5 juni het Dutch Water Week event plaatsvinden. Op diverse locaties op en in het water worden er wedstrijden en demonstraties gehouden.

Hét event dat je echt niet wilt missen als water(sport)liefhebber!

Lees meer over Dutch Water Week

Tip 2

Land Art Weekend

Tijdens het Pinksterweekend worden op zaterdag 4 en zondag 5 juni de landschapskunsten in het zonnetje gezet. Je kunt doormiddel van een route naar de bijzondere kunstwerken rijden en je laten informeren en inspireren doormiddel van lezingen, workshops, wandelingen en nog veel meer!

Lees meer over Land Art Weekend

Tip 3

Festival Spot

Festival Spot (Tweede Pinksterdag) is dé HotSpot voor liefhebbers van de natuur en cultuur, aan de Almeerse kant van de Oostvaardersplassen. Voor vogelspotters of hippe vogels, jong en oud. Een ware natuurparade waar je de activiteiten van het Natuurbelevingcentrum kunt komen spotten. 

Lees meer over Festival Spot

Tip 4

Pinkster Outdoor Event

Je kunt bij Outdoorpark SEC ALmere het populaire Pinkster Outdoor Event beleven. 1e en 2e Pinksterdag zit vol activiteiten voor jong en oud, met volop gezelligheid. Je kunt boogschieten, kanovaren, watertrampoline, lasergame, kruisboog- en luchtbuksschieten (v.a. 18 jr), boeren midgetgolf, twister, vlotvaren, bungee-run, mountainbiken, survivalbaan en nog veel meer. Rond vijf uur gaan de barbecues aan. Die kun je vrij gebruiken dus neem lekker zelf je eten mee. Of kies je hapjes bij een van de kraampjes. Zoek een fijn plekje in het gras of aan een van de picknicktafels en geniet!

Dit wil je niet missen!

Meer informatie

Tip 5

Pinksterarrangement Almeerderhout

Trek er op uit tijdens Pinksteren en kom langs in het Almeerderhout voor een uitgebreid pinksterbuffet en een ritje met de Beverbus. Geen haast, geen verplichtingen en geen beslommeringen. Bij aankomst staat bij Restaurant Buitengewoon Lekker de brunch voor je klaar. Neem daarna plaats in de Beverbus en maak een tocht door de bossen en over het landgoed.

Reserveer tickets

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!