Land Art Weekend - route

Tijdens het weekend van zaterdag 4 en zondag 5 juni worden de landschapskunsten in het zonnetje gezet. Je kunt doormiddel van een route naar de bijzondere kunstwerken rijden en je laten informeren en inspireren doormiddel van lezingen, workshops, wandelingen en nog veel meer!

Download hier het programmaboekje

Deltawerk // - Marknesse

Theaterwandeling - De Waterlanders

Ruïnes van de Toekomst is een lichtvoetige toekomstverkenning in de vorm van een theaterwandeling. Al lopend langs de monumentale waterwerken, word je ondergedompeld in muziek, poëzie en verrassende beelden.

Meer informatie

PIER+HORIZON - Kraggenburg

Artist Talk - Paul de Kort

Begin 2022 bleek de kracht van het water tijdens storm Eunice veel sterker dan aanvankelijk berekend en liep PIER+HORIZON ernstige schade. Gemeente Noordoostpolder en de kunstenaar hebben in goed overleg besloten dat het kunstwerk niet in de oude staat wordt teruggebracht. Paul de Kort is tijdens het Land Art Weekend op zaterdag 4 juni aanwezig om het over de toekomst van het kunstwerk te hebben.

Meer informatie

Exposure - Lelystad

Tai Chi lessen

Op de strekdam voor Exposure kun je deelnemen aan een les tai chi. Antony Gormley, die zelf model zat voor ‘de hurkende man’, liet het ritme van de vele hoogspanningsmasten in Flevoland in het kunstwerk terugkomen. In het kunstwerk kun je een paar knooppunten herkennen, als energiepunten. Tijdens de les tai chi kunnen deelnemers ook de energie in hun eigen lijf laten stromen.

Meer informatie

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!