Audiotour - door Flevoland

Treinreis Nieuw Land

Stap in de trein op het station Amsterdam Centraal en luister tijdens je treinreis naar een theatraal audioverhaal. De reis zal langs verschillende locaties zijn en gedurende de treinreis is te horen hoe iets ontstaan is of waar iets voor staat, zoals de Rode Donders in de regenboogbuurt te Almere.

Als je wilt kun je direct doorreizen naar het eindpunt, Lelystad Centrum. Maar, hoe leuk is het om even een tussenstop te maken en uit te stappen in het bruisende stadshart Almere Centrum. Pauzeer de audiotour, stap uit en geniet in één van de horeca gelegenheden van een koffie-/theemomentje of een uitgebreide lunch. Eenmaal uitgegeten en/of geshopt, stap je weer in de trein en beluister je de audiotour verder. 

Via Almere Oostvaarders, Oostvaardersplassen kom je aan bij het eindpunt van de audiotour, Lelystad Centrum. Vanaf het centrum kun je met de bus lijn 3 naar Batviakwartier. Hier kun je onder andere het museum Batavialand, Bataviawerf, het schip de Batavia en Batavia Stad Fashion Outlet bezoeken.

Er is genoeg te beluisteren, zien en ontdekken! Zien we je straks in de trein?!

 

Beluister de audiotour

Audiotour - Discover Almere

Fotografietour

Via de audiotour neermt fotograaf Richard Terborg je mee op pad door het centrum van Almere. De wandeling zal langs de meest imposante gebouwen zijn en je leert direct de mooiste foto's met je smartphone maken. Ben je al een amateur, of misschien wel professionele fotograaf, dan heb je qua mooiste foto's maken een streepje voor. Tijdens de interactieve tour leer je direct de betekenis achter de bouwkunst en de leukste hotspots kennen. 

Stap tussendoor gerust één van de horeca gelegenheden binnen om te pauzeren met een hapje en een drankje en vervolg de interactieve tour wanneer je weer zover bent.

Vegeet niet jouw foto's met iedereen te delen, want wanneer de tour is afgerond kun je jouw foto op Social Media posten, #visitflevoland en #discoveralmere taggen en wie weet zie jij jouw foto wel terug in onze feed!

 

Beluister de audiotour

Audiotour - langs de plassen

Nationaal Park Nieuw Land

Al fietsend door Nationaal Park Nieuw Land hoor je meer over de geschiedenis van de Zuiderzee en de IJsselmeerpolders. En dus ook het verhaal van het dreigende water en hoe Nederlanders hebben leren leven met dit krachtige element. De route start bij het Buitencentrum Oostvaardersplassen aan Kitsweg 1 in Lelystad. Er zijn acht plekken waar je tijdens de route even stopt. Ga jij ook al fietsend op ontdekking door Nationaal Park Nieuw Land en omgeving!

Beluister de audiotour

Dit is nog maar een kleine greep uit nog veel meer prachtige verhalen die je kunt beluisteren.
Bekijk ons overzicht voor nog meer audiotours!

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!