5 x dagje uit met het hele gezin

In deze blog geven wij je 5 tips voor een leuk dagje uit met het hele gezin. In Flevoland is genoeg te doen! 

Klimmen in Flevoland

in het grootste klimbos van Nederland

In het grootste Klimbos in Nederland kun je klimmeren en klaueren totdat je je een echte Tarzan voelt. Bij Fun Forest Almere kun je zeker een sportief, actief dagje uit beleven! Beweeg je door de verschillende parcoursen via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. 

Meer over Fun Forest Almere
Almere Fun Forest meisje

Leukste uitje van Flevoland

al negen jaar op rij

Lunchen in een sprookjesachtige bloemenzee, ronddwalen tussen duizenden vlinders en op ontdekkingstocht over geheime junglepaden. Bezoek de Orchideeën Hoeve in Flevoland en beleef een waanzinnig dagje uit voor het hele gezin.

Meer over de Orchideeën Hoeve

Watersport

bij de Veluwerandmeren

Op een mooie zomerdag is er niets lekkerder dan de hele dag op het water zijn. Huur een zeil- of motorboot en breng de hele dag met je gezin op het water door. Ook kun je natuurlijk en kano of een sup huren. 

Meer info over De Randmeren zeilschool en bootverhuur

Fietsen

de mooiste routes op een rij

In Flevoland kun je heerlijk fietsen. Onderweg fiets je langs prachtige natuur, boerderijen, boerderijwinkels en water. De mooiste fietsroutes hebben we voor je op een rij gezet. 

Fietsroutes

Buiten spelen

in het Belevenissenbos

Buiten spelen in maar liefst 40 hectare bos met wel meer dan 50 survivalhindernissen. Klinkt dat als muziek in je oren? Kom dan snel naar het Belevenissenbos in Lelystad en leef je uit op zandbulten, stormbanen, parcours, water en nog veel meer. 

Meer over het Belevenissenbos

Meer inspiratie op doen?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!