5 x actieve uitjes in Flevoland

Je wilt er lekker op uit. Naar buiten! Én je bent graag actief. In deze blog inspireren we je graag met vijf actieve uitjes in Flevoland. Leuk alleen of met een groep familie of vrienden. Veel plezier alvast! 

Karten in Flevoland

voor de échte waaghalzen

Hou jij ervan om echt hard te gaan? Kun jij de perfecte drift maken zonder uit de bocht te vliegen en is 'speed' je tweede naam? Dan is karten zeker iets voor jou. Gelukkig is er in Flevoland een prachtig Kartcentrum waar jij je skills kunt testen. Neem je vrienden mee of maak er een familiedag van. 

Lees meer over Kartcentrum Lelystad

Klimmen in Flevoland

in het grootste klimbos in Nederland

In het grootste Klimbos in Nederland kun je klimmeren en klaueren totdat je je een echte Tarzan voelt. Bij Fun Forest Almere kun je zeker een sportief, actief dagje uit beleven! Beweeg je door de verschillende parcoursen via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. 

Lees meer over Fun Forest in Almere
Fun Forest Almere

Survivallen in Flevoland

voor wie niet bang is voor een beetje modder

Samen lekker actief in de natuur, genietend van een ontspannen uitje. Het gaat niet om winnen, maar om samen plezier hebben! Ook als je niet zo sportief bent is het fantastisch! Kom lekker survivallen in Almere. 

Lees meer over Outdoorpark SEC Almere

Buiten spelen in Flevoland

in het Belevenissenbos

Buiten spelen in maar liefst 40 hectare bos met wel meer dan 50 survivalhindernissen. Klinkt dat als muziek in je oren? Kom dan snel naar het Belevenissenbos in Lelystad en leef je uit op zandbulten, stormbanen, parcours, water en nog veel meer. 

Lees meer over het Belevenissenbos in Lelystad

Natuurlijke speelmaterialen in Flevoland

vies worden mag!

Netl de Wildste Tuin is de ideale plek voor een heerlijk dagje uit. Je kunt lekker buitenspelen, fanatiek sporten, zwemmen of wandelen. Er zijn duinen, zwemwater, bamboebossen, wandelroutes en natuurlijke speelmaterialen. Leef je uit!

Lees meer over Netl de Wildste Tuin

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!