Green Vibes in de pluktuin

De Green Vibes van Flevoland ervaar je tijdens dit 'Green Vibes in de Pluktuin' arrangement.

Het 'Green Vibes in de Pluktuin' arrangement bevat diverse groene activiteiten: - Toegang tot Hanneke's Pluktuin - Green Vibes lunch of proeverij met pure en lokale producten van de zeebodem - Maak je een plukboeket in de kleuren van Flevoland. Rondleiding van pionier en eigenaar Hanneke - Diner bij Beachclub NU Combineer deze daginvulling met een overnachting bij een van de hotels, campings of B&B's in de buurt.

Dit ga je doen

1 Bloemen plukken

Hou jij ook zo van bloemen? Dan ben je bij Hanneke’s Pluktuin aan het juiste adres. De Pluktuin is een hectare groot en staat vol met verschillende soorten bloemen. Je krijgt een schaartje je mag zelf je eigen boeket plukken. Je bent heerlijk een paar uurtjes weg van huis en bezig in en met de natuur in de prachtige polder in Biddinghuizen. Naast de Pluktuin gaat de Tulpentuin open in midden april. Ook hier mag je lekker je gang gaan en je eigen boeket plukken. Alleen tulpen pluk je niet, maar trek je. Wanneer de Pluktuin en Tulpentuin open gaan is afhankelijk van het weer.

Activiteit boeken

2 Green Vibes proeverij

Jong of oud, iedereen is welkom in Hanneke’s Pluktuin. De Pluktuin ligt in Flevoland in het midden van Nederland. Ook hebben we een kas waarin er de mogelijkheid is om even lekker te zitten. In de kas is eten en drinken te koop. We hebben koffie, thee en Flevosap. Altijd is er ook een verse versnapering gemaakt. Er is een kas zodat je ook even kan uitrusten na het plukken. In de kas is het mogelijk om koffie en thee te drinken, met wat lekkers natuurlijk. In het thema Green Vibes zorgen we voor een lekkere proeverij.

Activiteit boeken

3 Dineren

Bij Restaurant Beachclub NU krijgt je direct het relaxte vakantiegevoel. Geniet van het prachtige uitzicht met aan de ene kant het Veluwemeer en aan de andere kant de weidse Flevopolder. Ons restaurant heeft één van de meest weidse uitzichten in de regio Elburg, Harderwijk en Kampen. Er staan diverse streekproducten op de menukaart, zodat je de Green Vibes en de passie van de Flevolandse smaakzoekers proeft in de gerechten.

Activiteit boeken

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!