Green Vibes Puur Zeewolde

We hebben een bijzondere thema camping gekozen, gecombineerd met een bezoek aan Fruithal Smits en een bezoek aan De Beleving, waar streekproducten en streekbeleving centraal staan. Volg de Green Vibes in Zeewolde!

Rust, natuur, ruimte en lokale producten, dat zijn de ingrediënten van dit Green Vibes arrangement in Zeewolde. Een verblijf op camping het Groene Bos is een optimale groenbeleving. Combineer je bezoek met een bezoek aan Fruithal Smits en plan een kookworkshop of kookactiviteit, thema menu of ander arrangement bij De Beleving.

Dit ga je doen

1 Overnachten

Kamperen in het bos! Camping het Groene Bos is gelegen op een vier hectare groot terrein. Vanwege de rust worden niet meer dan negentig toeristische- en seizoenplaatsen verhuurd. Onlangs heeft de camping twee originele nieuwe trekkershutten geplaatst die gedurende het seizoen gehuurd kunnen worden. De camping is geschikt voor onder andere natuurliefhebbers, ouderen en gezinnen met jonge kinderen. De camping is daarom aangesloten bij de Karaktervolle Groene Campings “KGC”.

Activiteit boeken

2 Bezoek Fruithal Smits

Al vanaf 1968 teelt de Familie Smits appels. In 1982 is er besloten om naar Zeewolde toe te vertrekken, om de teelt van appels door te zetten. Ook wordt er al ruim 10 jaar peren geteeld en al ruim 15 jaar aardbeien. Dit fruitteeltbedrijf bevat 17 hectare. Daarnaast verkopen ze in de boerderijwinkel een uitgebreid assortiment aan streekproducten, zoals eigen geteelde appels, peren, aardbeien en sappen. Verder worden er zoveel mogelijk producten uit de omgeving aangeboden in de boerderijwinkel, zoals aardappels, uien, eieren, zuivel, vlees, kaas en nog veel meer.Kom gerust een keertje langs in onze boerderijwinkel.

Meer informatie, of wilt u boeken? Mail dan naar fruithalsmits@hotmail.nl of bel naar 06-16976867.

3 Ontdek de streek bij De Beleving

Als een verborgen paradijsje in het buitengebied van Zeewolde, tussen de akkervelden waar onze boeren op een biologische en duurzame wijze eerlijke producten verbouwen, vind je De Beleving. De Beleving is een locatie die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Voor vergaderingen, presentaties, evenementen, teambuilding sessies en feesten kun je hier terecht. De drankjes, hapjes en maaltijden worden verzorgd en afgestemd op de gelegenheid. Daarbij worden zo veel mogelijk ingrediënten uit eigen tuin gebruikt. Daarnaast worden er onder begeleiding kookworkshops en kooklessen gegeven. Met de ingrediënten die rechtstreeks uit de tuin komen worden mooie, verrassende en smaakvolle gerechten met elkaar gemaakt. De Beleving is een inspirerende en open ruimte met weidse uitzichten, direct in contact met de natuur. Het beschikt over een uitgebreide keuken, kookstudio, bar en een gezellige inrichting waar iedereen zich thuis voelt. We hebben een groot terras en circa 1 ha. pluktuin waar de gewassen in stroken worden getoond. Hier vertellen we graag onze verhalen hoe we op een andere wijze voeding, mens en natuur met elkaar verbinden. Plan bij ons een evenement, we helpen je graag om jouw bijeenkomst onvergetelijk te maken. Let op: we zijn alleen open voor groepen.

Acitviteit boeken 

Heb je een tip over Flevoland die je graag wilt delen?

Meld je tip hier aan

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!